Sherlock Holmes Consulting Detective: Carlton House & Queen’s Park

Carlton House & Queen’s Park je detektivska igra, nadaljevanje igre Sherlock Holmes: The Consulting Detective. S prijatelji skupaj rešujete 10 različnih kriminalnih primerov, ki se zgodijo v viktorijanskem Londonu.

1 - 8

Število igralcev

90 min

Čas igranja

12 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

42,90 

Ni na zalogi

Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

Welcome to the Carlton House. Enjoy the luxury and solve the murders! How about a stroll in beautiful Queen’s Park? Beware dogs and the occasional crime scene…

Return to the streets of Victorian London, but also venture into brand new locations in the latest installment in the Sherlock Holmes Consulting Detective line Among these cases includes two classic, long out-of-print expansions which are now revised and updated.

Carlton House & Queen’s Park je samostojna igra, ki jo lahko uporabite kot nadaljevanje igre Sherlock Holmes Consulting Detective.

Ob pričetku igre izberete enega izmed desetih scenarijev, ki vam ponudi nekaj možnih izhodišč za raziskovanje. Igralci izberete eno izmed sledi in se podate za njo. To storite tako, da na zemljevidu obiščete lokacijo, do katere vodi namig, nato pa v priloženi knjižici preverite, kaj se tam zgodi. Gre za zelo podroben zemljevid Londona, s stotino različnih lokacij, tako da so igre zelo odprte in veliko je prepuščenega vam samim.

Namige iščete skozi pogovore z različnimi osebami, v priloženih časopisih in na slikah. Ob koncu igre zberete vse osumljence in podate svojo rešitev, tako da odgovorite na nekaj vprašanj. Nato pa v sobo vstopi Sherlock in pove, kako je bilo v resnici. Svojo zgodbo primerjate z njegovo, jo točkujete in ugotovite, ali ste presegli detektivskega mojstra. Ta verzija igre vsebuje nove lokacije na zemljevidu, ki segajo v prestižno četrt Queen’s Park.

Igra, ki jo priporočamo ljubiteljem detektivk, saj izkoristi vso napetost, v kateri uživajo bralci knjig ali gledalci filmov, ko skušamo še pred koncem filma sami rešiti primer. To, da ste v glavni vlogi preiskovalca, je tako polno atmosfere, da si boste ob koncu igre prav zadovoljno privihali brke in privzdignili cilinder v pozdrav, ko boste odšli skozi vrata, novim primerom naproti …

Založnik

Leto

2018

Avtor

Arnaud Demaegd, Neriac, Pascal Quidault

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

90 min

Priporočena starost

12 +

Mehanika

Sodelovanje

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani. Osebni prevzemi so v času veljavnosti protikoronskih ukrepov možni od ponedeljka do petka med 10:00 in 18:00.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku