Space Pirates

Neznani planeti vas vabijo s svojimi zakladi in pustolovščinami. Zdaj lahko izveste, kakšno je življenje pravega vesoljskega pirata, ki išče skrite zaklade in se je za čim večji izplen pripravljen tudi bojevati. Posebne moči zakladov vam lahko med potovanjem pridejo še kako prav. Vendar bodite previdni in jih modro uporabite!

42,00 

Število igralcev

2 - 4

Čas igranja

10 min

Priporočena starost

4 +

Pravila

Slovenska

Družabna igra za fante in punce, ki obožujejo astronavtsko tematiko in pustolovščine! Neskončno vesolje vas čaka! Neznani planeti vas vabijo s svojimi zakladi in pustolovščinami. Zdaj lahko izveste, kakšno je življenje pravega vesoljskega pirata, ki išče skrite zaklade in se je za čim večji izplen pripravljen tudi bojevati. Za izjemne zaklade je vredno tvegati! Njihove čarobne moči vam lahko med potovanjem pridejo še kako prav. Vendar bodite previdni in jih modro uporabite!

Tip igre

Tekmovalna družabna igra za 2 – 4 igralce, od četrtega leta naprej. Trajanje igre: približno 10 – 15 minut.

Cilj igre

Cilj igre je, da astronavtski pirati zberejo čim več zakladov.

Kako poteka igra?

Igralno ploščo položite na sredino mize. Vsak igralec naj izbere vesoljsko ladjo in vesoljskega pirata. Vesoljske ladje postavite v vesoljsko pristanišče sredi igralne plošče. Na vsak planet položite po en zaklad. Sličica zaklada naj bo obrnjena navzdol.

Ko ste na vrsti, enkrat vrzite kocko, da lahko odletite na drug planet po zaklad.

  • Če vržena kocka prikazuje barvo: barve na kocki pomenijo različne vrste goriva. Na sosednji planet lahko prispete le po poti, ki barvno ustreza barvi goriva na vrženi kocki.
  • Če kocka prikazuje ognjeno skalo, se žal ne morete premakniti s planeta, saj bi ga bilo zaradi asteroidnega polja nevarno zapustiti. Počakati morate, da pridete spet na vrsto.

Včasih ne boste mogli nadaljevati zaradi asteroidnega polja ali zato, ker ste dobili barvo goriva, s katerim ne morete zapustiti planeta. Če se to zgodi, lahko uporabite čarobno moč enega izmed zakladov, ki ste jih pridobili, da nadaljujete.

Takoj, ko prispete na planet z zakladom, je tamkajšnji zaklad vaš. Med igro boste zbrali zaklade z različnimi čarobnimi močmi, na primer:

  • Vesoljska ladja: ta zaklad vas lahko popelje na poljuben planet, ne glede na to, ali do tja vodi pot ali ne.
  • Barvna goriva: s tem zakladom lahko izberete pot katere koli barve, ki vodi od vašega planeta, saj lahko ta urok spremeni vaše gorivo.
  • Bang: ta zaklad ima izjemno moč! Če ga uporabite v bitki, zmagate, tudi če vaš nasprotnik z metom kocke dobi šest.

… in še veliko več!

Bitka: Če morate stopiti na polje, kjer že stoji vesoljska ladja, MORATE v bitko (kot narekuje tradicija vesoljskega piratstva)! Vzemite oštevilčeno kocko s polja z napisom bang. Prvi jo vrže igralec, ki je na planet prispel zadnji. Če je na enem planetu več igralcev, zadnji prispeli igralec izbere, s kom se bo bojeval. Zmaga tisti, ki z metom kocke dobi višjo številko. Zmagovalec bitke lahko izbere enega od poraženčevih zakladov.

Viseči most (v težji stopnji): Če ne želite izgubiti točk, lahko namesto čarobnih kovancev uporabite viseči most! V tem primeru morate zapustiti svojo vesoljsko ladjo, saj lahko le vaš vesoljski pirat prečka most in pobere zaklad.

Konec igre

Če na planetih ni več nobenega zaklada, vsi igralci preštejejo svoje zaklade. Zmaga igralec z največ zakladi.

Kaj je čar te igre?

Prava družabna igra za fante in punce, ki obožujejo astronavtsko tematiko in pustolovščine! Igra ima 2 različici, ena za najmlajše s bolj enostavnimi pravili, druga za starejše igralce z bolj zapletenimi pravili.

Založnik

Leto

2016

Pravila

Slovenska

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

Čas igranja

10 min

Priporočena starost

4 +

Zahtevnost

Lažje igre

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku