Sushi Go!

V Sushi Go! slastne dobrote krožijo okrog vas, vi pa se morate hitro odločiti, kaj najbolj leži vašemu želodčku! Vzemite kartico s hrano, ostale podajte levemu sosedu – prav tako kot na tekočem traku v japonski restavraciji. Ker ni čakanja na potezo, je ena najbolj priljubljenih iger s kartami. Šefova ocena: 5 zvezdic!

3 - 5

Število igralcev

20 min

Čas igranja

8 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

12,90 

Na zalogi

V Sushi Go! vsak igralec prejme v roko nekaj kartic, na katerih so narisane različne japonske jedi. Na svoji potezi izbere eno, ostale pa poda naprej svojemu sosedu. Cilj igre je, da spretno nabirate kombinacije različnih jedi. Maki zvitki vam prinesejo veliko točk, če jih imate več kot ostali igralci. Tempura je najboljša v paru in prinaša točke le, ko imate pred sabo dve, sashimi je podobno dober le v trojicah. Tunini zrezki so zelo okusni, a se na tekočem traku pojavijo bolj poredko kot lososovi. Na srečo lahko zrezke začinite z wasabi omako in tako potrojite njihovo okusnost! S kitajskimi palčkami na svoji potezi pograbite kar dve jedi hkrati, seveda pa ne gre tudi brez okusne sladice. Puding nabirate skozi tri kroge, ob koncu igre pa ga točkuje le najbolj sladkosned igralec – kdor si ne zna posladkati življenja, pa točke celo izgubi. Igra poteka v treh krogih, ob koncu preštejete točke in največji gurman postane zmagovalec.

Super hitra igra za 3-5 igralcev, ob kateri se boste zelo zabavali in nasmejali. Zaradi načina hkratnega igranja poteze poteka v tekočem ritmu in je ena izmed najbolj priljubljenih izbir med igrami za 15 minut. Pravila so dovolj preprosta, da jo lahko igrajo otroci, zato je tudi odlična družinska igra.

Založnik

Leto

2013

Avtor

Phil Walker-Harding

Pravila

Angleška

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

Čas igranja

20 min

Priporočena starost

8 +

Zahtevnost

Lažje igre

Mehanika

Izbiranje kartic, Sočasno izbiranje akcij, Usklajevanje kartic v roki, Zbiranje setov

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail
Sushi Go! Review - with Tom Vasel


Game Boy Geek

Video Thumbnail
Sushi Go! Review - with the Game Boy Geek

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00