Tiny Epic Zombies

Tiny Epic Zombies je napeta družabna igra, v kateri morate preživeti napad zombijev. Igrate jo lahko v sodelovalnem ali tekmovalnem načinu, odlikujejo pa jo vrhunsko izdelane komponente in dejstvo, da gre za igro v majhni škatlici, ki ponuja občutek igranja veliko večje (in dražje) igre.

1 - 5

Število igralcev

30 min

Čas igranja

Angleška

Pravila

29,90 

Na zalogi

Tiny Epic Zombies je napeta družabna igra, v kateri morate preživeti napad zombijev.

Igra podpira 5 načinov igranja.

  • Sodelovalna timska igra, v kateri igra vodi zombije
  • Sodelovalna timska igra, v kateri zombije vodi en izmed igralcev
  • Tekmovalna igra, v kateri igra vodi zombije
  • Tekmovalna igra, v kateri zombije vodi en izmed igralcev
  • Solo igra

Ne glede na izbrani način igre, sta v njej vsakič dve strani – ljudje, ki poskušajo izpolniti tri cilje, da zmagajo in zombiji, ki morajo za zmago pobiti vse ljudi ali pa zasesti centralno sobo nakupovalnega centra, v kateri so nastanjeni ljudje. Ljudje imajo vsakič nekoliko drugačno sestavo ciljev – med 9 možnimi, izberete tri (npr. pobegnite iz nakupovalnega središča, usposobite helikopter, raziščite vir okužbe … ).

Igralec ima na potezi na voljo tri premike in nato še dodatne akcije, če se sreča v sobi z zombijem (neposreden spopad, s kocko) ali v sosednji sobi (streljanje od daleč). Ob koncu poteze povlečete kartico raziskovanja sobe, v kateri se nahajate in tako odkrijete nove koristne predmete, včasih pa tudi naletite na kakšnega skritega zombija. Igralci se skušate prebiti skozi cilje in obenem ohraniti število zombijev dovolj znosno, da vas ne preplavijo popolnoma – z vsakim novim, ki se pridruži hordi ob koncu vsake poteze, namreč igra postaja vse težja. Igralec, ki nadzoruje zombije, lahko nadzira čisto vsakega od njih, kar je posebej velik užitek proti koncu igre, ko jih je na plošči ogromno. Človeški igralci skušate imeti ves čas čim manj ran in čim več nabojev. V primeru, da se števca zdravja in oboroženosti srečata, umrete, vaš lik pa se spremeni v posebej močnega zombija, ki se pridruži nasprotni strani. Vi sicer lahko izberete nov lik – toda večkrat, ko umrete, bližje ste porazu.

Igra je čudovito izdelana, saj vsebuje številno opremo in orožje s pripadajočimi modelčki, ki jih pritrdite na svoje igralne figurice, tako da vaši “meepli” hodijo po plošči oboroženi (npr. s katano ali revolverjem). Tudi posebni zombiji imajo na voljo številne moči, zaradi katerih je igranje napeto in nepredvidljivo.
Tiny Epic Zombies sledi igram predhodnicam iz serije, ki ponujajo izkušnjo velike igre v zelo majhni škatli, kljub svoji velikosti pa se postavlja ob bok največjim predstavnicam žanra zombijad, kot npr. igram Zombicide in Dead of Winter.

Leto

2018

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Založnik

Število igralcev

Čas igranja

30 min

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Video Thumbnail

Tiny Epic Zombies – How To Play

Game Boy Geek

Video Thumbnail

Tiny Epic Zombies Review with the Game Boy Geek

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku