Undaunted: North Africa

V Undaunted: North Africa bo eden od igralcev prevzel angleške, drugi pa italijanske sile, ki se za prevlado udarijo na bojiščih severne Afrike v času 2. svetovne vojne.

2

Število igralcev

45 min

Čas igranja

14 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

31,90 

Na zalogi

Za koliko igralcev: 2
Koliko časa: 45-60 min
Zahtevnost: 3/5

Boj se seli v pustinjo severne Afrike. Italijanske sile se pod neusmiljenimi sončnimi žarki borijo z zavezniškimi angleškimi silami. Principi igranja ostajajo zelo podobni predhodnici, Undaunted: Normandy. S ploščicami bomo sestavili območje boja, ki ga zahteva scenarij (teh je precej in jih je moč igrati večkrat), nato pa z žetoni, ki označujejo naše enote, lezemo po pesku in skušamo doseči svoj cilj. Cilja nasprotnih sil sta asimetrična, zato igralca pogosto počneta rahlo drugačne stvari, obenem pa skušata ponagajati nasprotniku (ali pa ga popolnoma eliminirati).

Med igrama vseeno obstaja nekaj bistvenih razlik, ki naredijo bojevanje v severni Afriki zahtevnejše in zanimivejše. Začnemo lahko s tem, da ob odstranitvi žetona z igralne plošče ta ne more več priti nazaj v igro, tudi če imate karto z omenjeno enoto. Na žetone je potrebno zato še toliko bolj paziti. North Africa uvaja tudi vozila. Vaši vojaki se bodo prevažali z džipi, tanki in celo letali! Vozila omogočajo večjo mobilnost in odklepajo nekaj novih potez. Poženite motorje in se zakadite v pesek Sahare!

Priporočamo: Undaunted: North Africa priporočamo ljubiteljem taktičnih bitk, deck-building iger in dice-rolling iger. Manj izkušenim igralcem, ki jim je bil všeč opis igre, priporočamo Undaunted: Normandy, ki je malenkost manj kompleksna, zagrizeni igralci namiznic pa bodo verjetno bolj uživali na žgočem pesku severne Afrike.

Založnik

Leto

2020

Avtor

David Thompson, Trevor Benjamin

Število igralcev

Čas igranja

45 min

Priporočena starost

14 +

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Mehanika

Metanje kock

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Video Thumbnail

TDG: Undaunted: North Africa

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku