Wingspan

Wingspan je srednje zahtevna strateška igra s kartami, v kateri bomo skušali doseči kar največ točk z zbiranjem različnih ptičev. Pernati prijatelji pa imajo tudi posebne lastnosti, ki nam bodo med igro pomagale do še boljših možnosti za zmago.

1 - 5

Število igralcev

70 min

Čas igranja

10 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

49,90 

Ni na zalogi

Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

Zažgolite od navdušenja, Wingspan je priletel na naše police! V tej srednje zahtevni strateški igri nabiramo razne ptice, ki nam dajo bonuse in omogočajo še boljše poteze v prihodnje. Ker pa ni vse tako preprosto, bomo morali poskrbeti tudi za primerno založenost z jajčki in hrano.

Igralec ima vsako potezo možnost izvesti eno od štirih potez; igrati ptiča, kupiti ptičje karte, ustvariti jajčka ali pa nabirati hrano. Z vnašanjem ptičjih kartic na določena polja na svoji igralni tabli boste izplen določenih akcij lahko bistveno izboljšali.

Igra ponuja različne poti do zmage; lahko preprosto skušate na svojo ploščo položiti čim več ptic z višjo točkovno vrednostjo; lahko se odločite za hitrejše polnjenje z manj zahtevnimi a tudi manj vrednimi pticami, ki pa vam bodo izboljšale nadaljnje akcije; lahko se osredotočite na plenilske ptice, ki pridobivajo dodatne točke z vsako drugo ptico, ki jo ulovijo in podobno. Poleg tega se igre zlepa ne boste naveličali, saj se vsaka ptica pojavi le na eni kartici, teh pa je kar 170! Možnost, da bi se vam v različnih igrah odpirale enake ptice, je blizu ničle.

Wingspan je brez dvoma ena najlepših iger, ki so kdaj bivale na naših policah. Igra vsebuje čudovito ilustrirane ptičje kartice, prikupno ptičjo hišico, skozi katero mečete kocke, ter luštkana in barvita ptičja jajčka. Žal so jajčka umetna, igri pa tudi ni priložen kakšen živ ptiček, zato boste morali za glasbeno podlago poskrbeti sami.

Založnik

Leto

2019

Pravila

Angleška

Avtor

Elizabeth Hargrave

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

70 min

Priporočena starost

10 +

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Mehanika

Metanje kock, Usklajevanje kartic v roki, Zbiranje setov

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail

Wingspan Review – with Tom Vasel

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani. Osebni prevzemi so v času veljavnosti protikoronskih ukrepov možni od ponedeljka do petka med 10:00 in 18:00.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku