Darila za mlajše otroke (3 – 5 let)

V naši trgovini iger in igrač so na voljo številni zanimivi, poučni in zabavni artikli, ki so namejeni najmlajšim otrokom. Pri naboru iger in igrač za najmlajše smo še posebej pozorni na kakovost in varnost pri uporabi, saj vemo, da malčki pri igranju elemente večkrat tudi okušajo in raziskujejo njihovo uporabo na različne, nepredvidljive načine. Zato so vsi izdelki, ki jih najdete v naši trgovini povsem varni za otrokovo uporabo in brez skrbi za starše, saj imajo ustrezne varnostne certifikate.

Za najmlajše, ki radi gradijo in urijo svoje finomotorične spretnosti, smo pripravili ustvarjalne ali konstrukcijske sete.

Presenetite jih s Kinetičnim peskom.

Video Thumbnail

Kinetic Sand

Nenavadno ime izvira iz posebnega veziva, ki daje pesku občutek mokre mivke in se nikoli ne izsuši, obenem pa ga drži skupaj in ga lahko vedno znova razdirate in uporabljate. Pri kinetičnem pesku ni skrbi, da bi se vaše stanovanje spremenilo v peščeno plažo, kljub temu pa vam hitro pričara spomine na morje, na pravi pesek, ki spolzi med prsti, pesek, s katerem se boste ure in ure zabavali ob izdelovanju potičk, gradnji gradov…

Naj oblikujejo z maso Bubber.

Gre za izredno lahko in mehko maso, ki se nikoli ne izsuši in je na voljo v različnih barvah, otroku pa omogoča ustvarjanje domišljiskih struktur ali oblikovanje s pomočjo modelčkov. Na voljo je v številnih posameznih barvah in v kreativnem kompletu Bubber Smart Shapes, ki vsebuje 4 barve, modelčke in knjigico s predlogami.

Predlogi

Krepite prostorsko predstavo z igro Happy Cube.

happy-cube-3+Koncept je preprost – sestavite kocko in jo nato spravite nazaj v okvir. Igranje je prijetno, ker so koščki mehki in upogljivi, vendar presenetljivo trpežni. Na voljo je ogromno različnih težavnostnih stopenj, ki so prilagojene starosti. Happy Cube-i lahko otroka spremljajo do 9. leta. Z več različnimi seti pa lahko mali mojster gradi že zelo kompleksne oblike, ne le osnovne kocke. Odlična sestavljanka, ki krepi prostorsko predstavo in je prava klasika med igračami že več kot 20 let.

Predlogi

Nekatere družabne igre so ustvarjene posebej za malčke.

gigamic-happy-party-igraDružabne igre so odličen način, kako prek igre spoznavati različne predmete, oblike in barve. Dobble je zelo simpatična, žepna igra – cilj je hitro poiskati simbol, ki je skupen dvema različnima karticama. Zelo preprost in zabaven je tudi Splash Attack, pri katerem vržite kocke in čimprej poiščite ribo prave oblike in barve. Nekaj posebnega pa je novost v naši trgovini, igra Happy party, pri kateri si boste s pihanjem svečk na torti poskušali prislužiti čimveč daril.

Morda pa je to odlična priložnost, da malčka spoznate s klasikami kot so Človek ne jezi se in domine.