Darila za mlajše otroke (od 3 do 5 let)

Raziskovanje čudes polnega sveta je tako zanimivo in zabavno! S pravo izbiro iger in igrač pa lahko poskrbimo tudi za to, da je igranje varno in da ima didaktičen učinek. V naši trgovini ponujamo aktivne, miselne in družabne igre za mlajše otroke, ki bodo poskrbele za kvalitetno preživljanje prostega časa.

Zidamo in gradimo!

Otroci med svojim razvojem na neki točki prenehajo samo otipavati in … No, bodimo iskreni, podirati in razdirati. To je magičen trenutek, ko otroci ugotovijo, da lahko kaj tudi ustvarijo, zgradijo in sestavijo. Grajenje in zidanje je pomemben del igre za mlajše otroke, saj malčki tako pilijo svoje finomotorične spretnosti, prostorsko predstavo, logično razmišljanje in še marsikaj.

Pri nas boste zato vedno našli zelo širok izbor konstrukcijskih igrač, ki so povrhu vsega še salamensko zabavne. Za otroke od 3. do 5. leta starosti je primeren doberšenj del setov proizvajalca magnetnih igrač Geomag, komplet z večjimi gradniki Plus-Plus ter kompleti Piks, ki navidezno kljubujejo zakonom fizike.Piks by OPPI ® - The new construction and open-ended creative toy

Piks by OPPI ® – The new construction and open-ended creative toy


 

Ko se hrup prelevi v glasbo

Mlade junakinje in junaki silno radi ropotajo in razbijajo. Vse, kar na tak ali drugačen način ustvarja zvok, je zanimivo. Zakaj bi še naprej ropotali s škatlami, lonci, vrati od omar, okenskimi šipami in očkovim telefonom, če jim lahko ponudite čisto prava glasbila za majhne otroke?

Bobni, ksilofoni in ostala glasbila čakajo na male ročice vašega bodočega maestra.

Prvi ustvarjalni koraki

Ustvarjalna iskrica je del vsakega izmed nas, na površje pride pa že v rani mladosti. Nič ni lepšega od packanja po listu, mizi, tleh, steni … Otroka lahko pri ustvarjanju zgolj usmerjamo, ne da bi bistveno omejili njegovo ustvarjalnost, lahko pa mu ponudimo nekoliko bolj strukturirano zabavo, pri kateri bo morda nekoliko manj ustvarjalen, bo pa usvojil določene tehnike in se mimogrede naučil kakšnega koristnega trika. Z artikli iz naše ponudbe boste lahko brezskrbno barvali, praskali, zlagali in celo ustvarjali čudovite mozaike.

Zabava v kopalni kadi

Da bo čofotanje v domači kadi še bolj zabavno, poskrbijo igrače za kopanje. Te bodo otroka med kopanjem kratkočasile in poskrbele, da bo umivanje prijetno – in da ne bo edina zabava le nagajivo špricanje staršev.

Zgodnji skok v čudoviti svet družabnih iger

Malokateri spomin na otroštvo je tako prijeten, kot igranje družabnih iger z družino v objemu toplega doma na hladen zimski večer. No, razen morda igranje družabnih iger z družino v kampu med poletnimi počitnicami …

Družabne igre pa niso le za starejše – obstajajo takšne, ki se jih lahko brez težav igrajo tudi otroci, stari dve leti in pol! Za le malce starejše otroke pa iz srca priporočamo čudoviti igri Micons, pri kateri se boste poigravali z asociacijami, ter Difference Junior, pri kateri boste iskali razlike med sličicami.

Včasih pa nimamo te sreče, da bi imeli na voljo soigralce. Na srečo je tu izvrstna serija iger za enega igralca Smart Games, ki otroka zabavajo, obenem pa bo malček uril najrazličnejše spretnosti – prostorsko predstavo, logično razmišljanje, planiranje in še marsikaj.Little Action for throwing, balancing, aiming and catching

Little Action for throwing, balancing, aiming and catching