Darila za najmlajše otroke (do 3. leta)

V naši trgovini iger in igrač so na voljo številni zanimivi, poučni in zabavni artikli, ki so namejeni najmlajšim otrokom. Pri naboru iger in igrač za najmlajše smo še posebej pozorni na kakovost in varnost pri uporabi, saj vemo, da malčki pri igranju elemente večkrat tudi okušajo in raziskujejo njihovo uporabo na različne, nepredvidljive načine. Zato so vsi izdelki, ki jih najdete v naši trgovini povsem varni za otrokovo uporabo in brez skrbi za starše, saj imajo ustrezne varnostne certifikate.

Aktivnostne plošče za najmlajše

Za dobro zabavo ni nikoli prezgodaj! Tega se dobro zavedamo, zato boste v naši ponudbi našli tudi igrače, s katerimi se otroci lahko spoznajo in igrajo že v prvem letu starosti. Med njimi velja omeniti čudovite aktivnostne plošče, ki stimulirajo čutila, spobujajo prijemalni refleks in razvijajo finomotorične spretnosti, obenem pa otročiču nudijo dolge ure zabave.

Aktivnostne plošče so opremljene z držali, s katerimi jih lahko pritrdite na posteljico in podobne površine. Nekaj mesecev starejši nadebudneži pa bodo še posebno veseli aktivnostne kocke, ki ponuja kar osem različnih aktivnosti.

Grizala, obroči in ropotuljice

Malčki si želijo neprestane animacije, privlačijo pa jih tudi nove barve, teksture, zvoki… Ker jim starši žal ne moremo biti na voljo sleherno sekundo vsakega dneva, je dojenčkom modro priskrbeti igrače, ki jih bodo zabavale in kratkočasile, ko jim mi ne moremo nuditi vse svoje pozornosti. Igrače v naši ponudbi niso le zabavne, temveč imajo tudi dodano vrednost.

Obroči pomagajo pri motoričnem razvoju, vkjučno s finomotoričnimi spretnostmi, ropotulje dojenčku predstavijo nove zvoke in ga pri tem tudi izvrstno zamotijo, grizala pa so nepogrešljiv pripomoček pri lajšanju tegob, povezanih z rastjo zob.

Mobile – da bo tudi ležanje v posteljici zanimivo

Dojenčki veliko časa preživijo v posteljici, kjer jim družbo delajo blazinice, odejice in plišaste igračke. Velik del njihovega vidnega polja pa zavzema strop, ki lahko hitro postane dolgočasen … Če z njega ne visi kaj zanimivega, seveda.

Držala za dude in ninice

Nagajive dude tako rade kar same od sebe poletijo čez celo sobo. Če imate tudi doma tako poredne dude, vam priporočamo uporabo držala za dudo. Ta so zabavna, barvita in predvsem poskrbijo, da duda ne more pobegniti daleč proč ali pasti na umazana tla.

Za uteho in zabavo pa poskrbijo prikupne, mehke in prijetne ninice. Ninice so čisto prve igrače, s katerimi se sreča večina dojenčkov, saj gre v osnovi za krpico ali odejico, ki ima dodane elemente plišastih igrač. Ste vedeli, da obstajajo ninice, ki so hkrati tudi držala za dude? Te so posebno imenitne!

Mehke knjige za male učenjake

Otroke je dobro čim prej navaditi na knjige, da bodo odrasli z ljubeznijo do znanja in pisane besede. A še predno jih naučite brati in jim date prebirati Cankarja, Tolstoja in Hemingwaya, jim privoščite igranje z mehkimi knjigami.

Mehke knjige so prijetne na otip, pripovedujejo zgodbo ali nas naučijo kaj novega, narejene pa so iz kvalitetnih in trpežnih materialov. Z njimi bo otrokovo spoznavanje s knjigami prijetno, zabavno in brezskrbno, saj je strah pred trganjem listov odveč.