Darila za odrasle

Že dolgo vemo, da igre in igrače še zdaleč niso le za otroke. Odrasli se ob igranju lahko neizmerno zabavamo, bolje spoznamo sebe in drug drugega, ter preživimo čas na prijeten način in v dobri družbi.

Tudi v TojeTo nikakor nismo pozabili na odrasle. Predstavljamo vam nekaj zanimivejših segmentov naše ponudbe.

Čudoviti, gibljivi, leseni modeli

Predstavljamo vam linijo modelov UGears. To so zahtevnejši modeli iz lesa in nekaj elastik, pri sestavljanju pa ne boste potrebovali lepila ali vijakov.

Sestavljanje vzame nekaj časa in zahteva mirno roko in ostro oko, a vaš trud je bogato poplačan, ko model dokončate.

Vsi modeli UGears so namreč na tak ali drugačen način gibljivi in bodo brez dvoma pritegnili pozornost vseh obiskovalcev vašega doma.

Ugears Dream Cabriolet VM-05: Assemble Me. Dream Along with Me
Ugears Dream Cabriolet VM-05: Assemble Me. Dream Along with Me

Podarite celo leto raznovrstne zabave …

V TojeTo imamo tudi izposojevalnico iger, ki si jih lahko obiskovalci izposodijo. To omogoča igranje nepoznanih iger v objemu doma in brez časovnega pritiska. Z igrami se lahko igralci tako dodobra spoznajo in ustvarijo mnenje o njih, kar pa olajša izbiro naslednjih iger – pa naj bo za izposojo ali nakup.

Izposojevalnica v času pisanja vsebuje preko 200 različnih naslovov, ves čas pa dodajamo nove, zanimive igre. Obdarovancu lahko podarite letno članarino v naši igroteki, to pa pomeni, da eno leto ne bo rabil plačevati izposoje iger.

Predstavljamo vam nekaj popularnih iger, ki jih boste našli tudi v naši izposojevalnici.

… ali pa igro, ki bo z obdarovancem ostala za vedno

Naše police se kar šibijo pod težo vseh iger, ki jih ponujamo! Prepričani smo, da se pri nas najde igra za vsak okus. Na račun bodo prišli namizničarski sladokusci, pa tudi tisti, ki se jih lotijo nekoliko redkeje.

Celoten izbor boste našli na tej povezavi. Ne pozabite si pomagati s filtri na levi strani zaslona, s katerimi boste lahko omejili izbiro iger, ki jih iskalnik prikaže. Mi pa vam predstavljamo štiri, ki so nam še posebno pri srcu.Quarto - How To Play

Quarto – How To Play


Dobra stara klasika

Pri izbiri darila težko zgrešite z lepim, elegantnim šahovskim setom. Če obdarovanec šah že ima, pa ga lahko presenetite s katero izmed ostalih klasičnih abstraktnih iger za dva igralca.

Shogi in go sta se razvila v Aziji, oba pa nekoliko spominjata na šah. Kalaha pa je afriška tradicionalna igra za dva igralca, za katero ne rabite ničesar, razen udolbinic na tleh in kamenčkov … A nikakor ni nič narobe tudi z lepim, namiznim, lesenim setom.

Sestavljanke za izziv ali pomiritev

Sestavljanke zagotovo poznamo vsi, večina pa se je z njimi srečala že v ranem otroštvu. Lahko so izjemno sproščujoče opravilo, tiste nekoliko težje pa predstavljajo tudi dober izziv.

V TojeTo se trudimo nuditi kar najširšo ponudbo sestavljank. Posebno pozorni bodite na Exit Puzzle, ki sestavljanke kombinirajo s simulacijo sobe pobega, ter na čudovite lesene sestavljanke z motivi živali.