Pogosta vprašanja

Spletna trgovina

Ali se moram za nakup prijaviti?

Ne, za nakup prijava ni potrebna.

Kakšne oblike plačil sprejemate?

Naročene artikle lahko plačate po prevzetju, s kartico, Paypalom ali pa po predračunu. Če izberete predračun, vam ga bomo v najkrajšem možnem času poslali na elektronski naslov, ki nam ga boste posredovali ob naročilu. Izdeleke bomo poslali, ko bo denar nakazan na naš račun.

Kako hitro bo naročilo dostavljeno?

Vsa naročila so oddana najkasneje v roku dveh delovnih dni po prejemu naročila. Izdelki so v večini primerov v dostavi naslednji delovni dan po tem, ko jih oddamo dostavni službi.

Kdo dostavlja vaše pakete?

Vse pakete dostavlja kurirska služba DPD.

Dobil sem kupon za znižanje cene izdelka/naročila. Kako ga lahko uveljavim?

Kupone z ugodnostmi lahko uveljavite v vaši košarici. Morebitni popusti bodo obračunani in izpisani v skupni vsoti.

Kje je možno izdelke osebno prevzeti?

Vaše naročilo lahko prevzamete v naši poslovalnici na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani. Prevzemi so možni v času uradnih ur. Prevzemi niso možni ob nedeljah.

Ali so kakšne omejitve glede minimalne vrednosti naročila?

Ne, nobenih omejitev nimamo.

Pri naročanju imam težave. Mi lahko kako pomagate?

Seveda, pokličite nas na našo telefonsko številko 01 425 67 84 ali pa nam pošljite elektronsko sporočilo. Z veseljem vam bomo pomagali.

Poslovalnice

 Ali imate tudi fizično trgovino, kjer si lahko izdelke ogledam?

Da, naša poslovalnica se nahaja na Gallusovem nabrežju v Ljubljani.

Kdaj ste odprti?

Odprti smo od ponedeljka do petka med 10:00 in 19:30 ter v soboto od 10:00 do 14:00. Po občutku smo odprti tudi v nedeljah in praznikih.

Ali imate v trgovini vse izdelke, ki jih nudite v spletni trgovini?

Večino izdelkov, ki jih imamo v spletni trgovini lahko najdete tudi v naši poslovalnici

Ali imate v trgovini enake cene kot na spletni strani?

Večinoma so cene enake. Izjeme so le znižane cene na spletni strani. Če želite izdelki prevzeti v trgovini po spletni ceni, jih naročite v spletni trgovini in izberite “osebni prevzem” kot obliko dostave.

V spletni trgovini sem videl zanimiv izdelek. Ali si ga lahko ogledam v vaši poslovalnici.

Večino izdelkov iz spletne trgovine lahko vidite tudi v naši poslovalnici.

Ali je v trgovini možen preizkus izdelkov, ki jih prodajate?

Velik del naših izdelkov imamo na voljo tudi za preizkus, a ne čisto vseh.

Za šole, vrtce, festivale, podjetja…

Ali imate katalog?

Kataloga zaenkrat žal nimamo. Izdelke si lahko ogledate v naši spletni trgovini ali pa v naši poslovalnici.

Radi bi kupili igre in igrače za našo šolo/vrtec. Je to mogoče?

Seveda! Za vse vzgojno izobraževalne zavode nudimo tudi različne ugodnosti. Če želite opraviti nakup, vam svetujemo, da nas kontaktirate preko telefona ali elektronske pošte, saj se bomo tako najlažje dogovorili glede nakupa.

Ali nudite pomoč pri izbiri artiklov za šole in vrtce?

Če želite svojim varovancem nuditi zanimive igre in igrače, smo vam vedno na voljo za svetovanje glede najboljše izbire izdelkov.

Ali nudite demonstracije/delavnice za vaše izdelke?

Seveda! Za mnogo naših izdelkov, še posebej za igre na prostem in žonglerske artikle, je dobro vedeti, kako se jih pravilno uporablja. Po nakupu se lahko dogovorimo za obisk in demonstracijo. Slednje je brezplačno za vse ustanove v Ljubljani, za druge kraje pa poteka po dogovoru. Sodelujemo pa tudi z različnimi društvi in posamezniki, ki so strokovnjaki na različnih področjih in če želite imeti daljše ali ponavljajoče delavnice, vas lahko spravimo v stik z njimi.

Ali je pri vas možen nakup novoletnih daril za naše uslužbence/otroke?

Seveda! Pred vsakim nakupom daril vam svetujemo, da nas kontaktirate s svojimi željami. Če želite, vam lahko pomagamo tudi pri izbiri daril. Še posebej pri večji količini daril, vas prosimo, da nas kontaktirate vsaj en mesec pred obdarovanjem, saj vam le tako lahko zagotovimo dovoljšne količine izdelkov. Pri večjem nakupu daril vam nudimo tudi dodatne ugodnosti.

Ali bi s stojnico in delavnicami sodelovali na našem festivalu/dogodku?

Z našo trgovino se nadvse radi pojavljamo na različnih zanimivih festivalih in dogodkih. Do sedaj smo uspešno sodelovali na festivalu Histeria, Svetovnemu dnevu žongliranja, zaključni prireditvi Ane Desetnice… Če bi radi, da vam popestrimo dogodek, nas prosim kontaktiraje in skupaj se bomo skupaj dogovorili za morebitno sodelovanje.

Varovanje zasebnosti

Zakaj potrebujete moje podatke pri nakupu?

Vse podatke, ki jih morate vpisati pri nakupu, potrebujemo za uspešno pripravo in dostavo naročila, oziroma možnosti, da vas kontaktiramo, če pride do zapletov pri naročilu.

Kdo lahko dostopa do mojih osebnih podatkov in podatkov glede naročila?

Do vseh podatkov lahko dostopajo le osebe, s katerimi ste delili vaše podatke za prijavo in pooblaščene osebe v našem podjetju, ki pripravljajo vaše naročilo. Vaših osebnih podatkov nikoli ne dajemo na razpolago tretjim osebam!

Svojih osebnih podatkov ne želim pošiljati preko interneta. Je možna še kakšna druga oblika naročila?

Seveda! Če ne želite naročati preko spleta, lahko nakup opravite v naši poslovalnici, ali pa nam naročilo sporočite preko telefona ali elektronske pošte.