Bla Bla Bla

Bla bla bla je igra asociacij, podobna Dixitu. Igralci povlečejo kartici z dvema predmetoma, nato pa se skušajo domisliti čimbolj izvirne zgodbe, kako sta se znašla skupaj.

3 - 5

Število igralcev

20 min

Čas igranja

7 +

Priporočena starost

Slovenska

Pravila

19,90 

Na zalogi

Bla bla bla je igra asociacij, ki jo lahko igrate na tri načine. Cilj je poiskati čimbolj izvirne povezave med slikami in nasmejati sodnika kroga. Vsak igralec začne z roko petih kartic.

V prvi različici sodnik povleče sliko s kupa kartic, enako pa stori vsak od igralcev. Naloga igralcev je, da ustvarijo čimbolj domiselno zgodbo, kako sta predmet od sodnika in predmet od igralca pristala skupaj. Sodnik si izbere igralca, katerega zgodba mu je bila najbolj všeč in mu podeli točko (svojo kartico). V naslednjem krogu postane sodnik drug igralec. Druga različica se igra skoraj povsem enako, le da igralci povlečejo dva predmeta in skušajo povezati vse tri, zato je naloga nekoliko težja. V tretji različici pa igralci med svojimi kartami izberejo tisto, za katero se jim zdi, da jih najbolj pooseblja. Sodnik nato vzame vse kartice, tako da jih prej ne vidi, jih premeša, nato pa mora ugotoviti, katera je bila od koga. Vsako uspešno karto lahko zadrži kot zmagovalno točko.

Domiselna in zabavna igra, s katero se podate na pravo pustolovščino po domišljiji igralcev in odkrijete marsikatero smešno, čudno in izvirno zgodbo!

Založnik

Leto

2009

Avtor

Eric Héliot

Pravila

Slovenska

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

Čas igranja

20 min

Priporočena starost

7 +

Zahtevnost

Lažje igre

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku