Detective: A Modern Crime Board Game

Detective: A Modern Crime Board Game je sodelovalna družabna igra, v kateri rešujete 5 različnih primerov, pri tem pa si pomagate s spletom, saj se fikcijski svet igre prepleta z resničnim. Vsaka odločitev šteje, saj imate za razrešitev na voljo omejeno število potez.

1 - 5

Število igralcev

120 min

Čas igranja

16 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

39,90 

Na zalogi

Šifra: BGDECMOD Kategoriji: , Oznaka:

Detective: A Modern Crime Board Game je sodelovalna družabna igra, v kateri rešujete različne detektivske primere.

Igra vsebuje 5 različnih scenarijev, ki jih morate odigrati v vrstnem redu, saj jih veže rdeča nit, ki sprva ni vidna. V vsakem scenariju odkrivate sledi, pri čemer ste omejeni s časom (številom potez) znotraj igre. Zato je vsaka odločitev, koga obiskati zelo pomembna – toda ne le to – pri vsakem intervjuju se lahko zadovoljite s prvim odgovorom ali pa vložite še več časa in skušate izvedeti več. Ko obrnete karticom vas lahko na drugi strani čaka pojasnilo, ki popolnoma razgrne primer pred vami, ali pa vas pusti praznih rok in z dolgim nosom morate naprej. Vsak od preiskovalcev ima svoje posebne sposobnosti, ki služijo kot enkratne pomoči, ki jih lahko uporabite kadarkoli med preiskavo. Detective od vas pričakuje, da med igranjem skočite na splet in poiščete resnične osebe, dogodke in lokacije. S pomočjo informacij, ki jih dobite na spletu, lahko pojasnite marsikateri detajl v primeru. Igra ima tudi svojo spletno stran, ki jo uporabljate kot policijsko podatkovno bazo, saj v njej najdete vse informacije o osumljencih, pričah in drugih osebah v primeru. Ker so vsi podatki dostopni prek spleta, lahko pri igranju uporabljate mobilnik, tablico ali osebni računalnik.

Zaradi prebijanja četrtega zidu (fiktivni svet zgodbe, ki se prepleta z resničnimi dogodki), omejenega števila potez in pomena vsake vaše odločitve, je Detective ena najbolj inovativnih družabnih iger vseh časov, ki je zelo uspešno nadgradila skoraj 40 let star žanr detektivskih iger. Priporočamo!

Založnik

Leto

2018

Avtor

Ignacy Trzewiczek, Jakub Łapot, Przemysław Rymer

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

120 min

Priporočena starost

16 +

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Mehanika

Pripovedovanje zgodb, Sodelovanje

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Game Boy Geek

Video Thumbnail

Detective: A Modern Crime Board Game (Prelude) Review (NO-SPOILERS) with the Game Boy Geek

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku