Dungeons & Dragons: Tomb of Annihilation (5th edition)

Začetna pustolovščina za manj izkušene like, ki je postavljena v horror svet obujevalcev mrtvih.

39,90 

Na zalogi

Šifra: DDTOMANN Kategoriji: , Oznaka:

Glavna govorica na ulicah in tavernah je, da je začel razsajati urok, ki vpliva na vse, ki so kdaj vstali od mrtvih. Žrtve so vedno bolj pogoste in mesto je vsak dan bolj razredečeno. Tistih, ki se poslovijo ni več moč obuditi, kot jim je to uspelo s čudežom v preteklosti. Mnogi templji in učenjaki so skušali pojasniti ta pojav, ki zna vplivati na celo regijo, ne le mesto. Odkrili so, da je vzrok starodavni predmet vzdigovalcev mrtvih, ki ga je potrebno uničiti – skriva se na polotoku na jugu, obkroženem z gorami in deževnim gozdom, ter obdan z bitji, ki ga skrbno varujejo. Pustolovščina za junake levela 1-11.

Serija priročnikov za igranje Dungeons & Dragons je zbirka čudovito izdelanih knjig, ki jih potrebujete za igranje dogodivščin po pravilih 5e izdaje igre. Knjige so vizualna poslastica, saj so polne čudovitih ilustracij, s pomočjo katerih si lažje predstavljate različna bitja in prostore iz fantazijskih svetov. Priporočamo, da si ogledate še druge priročnike, npr. Player’s Handbook, Monster Manual in Dungeon Master’s Guide,”dungeon masterji” (upravljavci temnic, oz. moderatorji iger), pa si lahko ogledate še ostale pripomočke za igranje, kot npr. zastore in kocke.

Založnik

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku