Fuse

Fuse je napeta sodelovalna igra izklapljanja bomb, ki grozijo, da bodo eksplodirale. Igralci skušajo odstraniti vse nevarnosti, toda na voljo imate le 10 minut časa, poleg tega pa je zaloga kock omejena …

1 - 5

Število igralcev

10 min

Čas igranja

10 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

29,90 

Ni na zalogi

Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

V Fuse ste mojstri za demontiranje bomb, ki grozijo z eksplozijo. Miza jih je prepolna, vi pa imate le 10 minut časa, da izklopite vse. Na potezi eden od igralcev iz vrečke potegne kocke različnih barv in vrednosti. Igranje poteka tako, da na kartice z bombami polagate kocke, kot narekuje izziv. Nekatere bombe lahko razorožite s pravo kombinacijo seštevka (npr. kocka 4 in 2 data rezultat 6), druge pa zahtevajo točno določeno barvno kombinacijo. Najtežje kombinirajo oboje – zahtevajo pravi vrstni red barv in številk! Težava je v tem, da v vsakem krogu vsak igralec lahko dobi le eno kocko, igralci pa se morate med sabo dogovoriti, kdo bo prejel katero. Ker poleg vas neusmiljeno tiktaka ura in odšteva sekunde do velikega ka-buma, prav veliko časa za dogovarjanje ni, zato morate pokazati vse svoje spretnosti, da vam ekipno uspe odstraniti vse grožnje. Kajti, če se sproži le ena, se sprožijo vse …

Fuse je kratka in napeta igra, kot nalašč za popestritev med večjimi igrami ali za ogrevanje v večer. Igra jo lahko do 5 igralcev, v ospredju pa je interakcija med igralci, saj je vaš uspeh odvisen le od tega, kako hitro ste sposobni sproti prilagajati svoje načrte in s sodelovanjem postati najboljša ekipa bombnih tehnikov.

Založnik

Leto

2015

Avtor

Kane Klenko

Pravila

Angleška

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

Priporočena starost

10 +

Čas igranja

10 min

Zahtevnost

Lažje igre

Mehanika

Metanje kock, Sestavljanje vzorcev, Sodelovanje

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail

Fuse Review – with Tom Vasel

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku