Katamino Pocket

Žepna verzija igre Katamino je manjše velikosti in izdelana iz plastike. Vsi koščki ter knjigica z izzivi so pospravljeni v škatlici s pokrovom, tako da lahko igro brez težav prenašate naokoli ali pa jo vzamete na potovanje.

17,90 

Na zalogi

Šifra: GIKATPOC Kategorija: Oznaka:

Katamino je odlična 2D in 3D geometrijska sestavljanka, ki s svojimi koščki spominja na Tetris. Cilj igre je zapolniti pravokotnike različnih velikosti s predpripravljeno kombinacijo koščkov. Zaradi različnih težavnostnih stopenj, ki jih igra vsebuje, je primerna tako za majhne otroke, kot tudi za starejše in odrasle.

Žepna verzija igre Katamino je manjše velikosti in izdelana iz plastike. Vsi koščki ter knjigica z izzivi so pospravljeni v škatlici s pokrovom, tako da lahko igro brez težav prenašate naokoli ali pa jo vzamete na potovanje. Velikost zaprte škatle je 19 x 10,5 x 4 cm.

Več o igri Katamino, si lahko preberete v opisu na našem blogu.

Proizvajalec
Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku