Mehka knjiga iz blaga – Žalostni kit

Mehka knjiga iz blaga, v kateri bodo otroci spoznali malega kita, ki je izgubil mamo.

14,90 

Mehka knjiga iz blaga, v kateri bodo otroci spoznali malega kita, ki je izgubil mamo. Primerna je za otroke od rojstva naprej in predstavlja čudovito darilo, ki bo zaposlila vse njihove čute.

Vsaka stran prikazuje del zgodbe preko čudovitih ilustracij in različnih materialov. Interaktivni deli knjigice otroke spodbujajo k raziskovanju z rokami in odkrivanju skritih delov slik.

Knjigica je izdelana iz materialov, ki so varni za otroke, tako da ni nič narobe, če se med branjem odločijo, da jo bodo tudi malo požvečili.

S pomočjo plastične zaponke, jo lahko pritrdite na voziček in avtosedeže ter tako otroku malce popestrite pot. Perete jo lahko v pralnem stroju na 30 stopinj.

Mehke knjige so čudovite igrače, ki v otroku vzbudijo ljubezen do branja in spodbujajo domišljijo. Služijo vam lahko kot knjigica za lahko noč ali pa pripomoček za učenje barv, živali, čustev in drugih reči.

O znamki Kaloo

Kaloo, priznani francoski proizvajalec otroških igrač, je sinonim za kakovost, varnost in nežnost, ki se odraža v vsaki njihovi igrači. Njihove igrače so zasnovane z mislijo na otrokovo dobrobit, kar se kaže v uporabi najmehkejših materialov in skladnosti z mednarodnimi varnostnimi standardi, zaradi česar so idealna izbira za starše, ki iščejo najboljše za svoje otroke.

Kaloo izstopa s svojim pristopom k razvoju igrač, ki spodbujajo senzorični razvoj in kreativno igro. Raznolikost barv, tekstur in oblik ne le pritegne otrokovo pozornost, ampak tudi pomaga pri razvoju motoričnih sposobnosti in kreativnosti. Takšen pristop kaže na predanost ne samo k zabavi, ampak tudi k spodbujanju zdravega razvoja otrok skozi igro, kar Kaloo igračam daje dodano vrednost.

Proizvajalec

Kaloo

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku