Mirabile Magus

Mirabile Magus je znan kot eden najbolj navihanih čarodejev v kraljestvu. Pripravil je zbirko svojih 20 najljubših čarovnij.

27,60 

Na zalogi

Šifra: DJ09965 Kategorija: Oznaka:

Mirabile Magus je eden najbolj norčavih in zabavnih čarodejev, ki obenem poučuje srednje razrede učencev na čarovniški šoli. Pripravil ti je 20 nekoliko bolj naprednih, a še vedno dovolj preprostih trikov, med katerimi najdeš trike z vrvico, posebnimi kartami in simboli, ter njegov najljubši trik s sovico in izginjajočo kroglico.

Komplet čarobnih trikov Mirabile Magnus je primeren za starosti od 8 do 12 let, vseh trikov pa se lahko naučimo v kratkem času. V škatli najdemo vse pripomočke in navodila za izvedbo. Prav tako vsem nadebudnim čarovnikom predlagamo, da upoštevajo naslednje napotke velikih čarovniških mojstrov.

Nekaj napotkov pred začetkom čaranja

Vadi pred ogledalom in zmeraj natančno preberi navodila za izvedbo. S skrivno kodo, ki jo spraskaš ali najdeš nekje v škatli, se podaj na www.djeco.com/magic, kjer si v videu oglej, kako se trik izvede. Nikoli ne izvajaj enakega trika dvakrat zapored, tudi če te občinstvo lepo prosi! Svoje čarovniške pripomočke in knjige imej zmeraj varno skrite med kopico drugih knjig, da bo skrivnost ohranjena in občinstvo zmeraj v napetosti.

ČAROVNIK SVOJIH TRIKOV NIKDAR NE RAZKRIJE!

Proizvajalec

Djeco

Priporočena starost

8 +

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Mnenja


Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mirabile Magus”

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku