Piggily

Piggily je tekmovalna družabna igra od znamke Marbushka za najmlajše igralce. Morski prašički srečno in zadovoljno živijo v čudoviti palači. Svojega udobnega domovanja ne bi zapustili za nič na svetu, razen če jih privabite z njihovimi najljubšimi priboljški. Tako jih morda lahko prepričate, da se vam pridružijo pri igri. Poskusiti ni greh!

42,00 

Ni na zalogi

Izdelka žal ni na zalogi. Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

Piggily je tekmovalna družabna igra od znamke Marbushka za najmlajše igralce. Morski prašički srečno in zadovoljno živijo v čudoviti palači. Svojega udobnega domovanja ne bi zapustili za nič na svetu, razen če jih privabite z njihovimi najljubšimi priboljški. Tako jih morda lahko prepričate, da se vam pridružijo pri igri. Poskusiti ni greh!

Tip igre

Taktična/tekmovalna družabna igra za 2 – 4 igralce od tretjega leta naprej. Trajanje igre: približno 10 minut.

Cilj igre

Komu bo uspelo izvabiti prašička iz palače in ga še hitreje privesti nazaj?

Kako poteka igra?

Po navodilih sestavite palačo za morske prašičke. Sestavite krožno pot iz 16 ploščkov s krožniki (s prazno stranjo navzdol) in palače. Vsak igralec prejme enega morskega prašička in izbere njegov najljubši priboljšek. Prašička postavite k palači, priboljške, ki predstavljajo vaše zaloge, pa položite predse. Igralci naj se dogovorijo, kdo bo začel prvi, nato pa nadaljujejo v smeri urnega kazalca. Prvi igralec naj vrže kocko.

Če kocka pokaže

  • številko: Preštejte enako število ploščkov s krožniki, pri čemer svoj prst premikate v smeri urnega kazalca, da vidite, na katerem krožniku bi pristal vaš prašiček.

– Krožnik s priboljškom, ki ga ima vaš prašiček najraje:

Srečo imate! Vašega prašička je priboljšek naravnost premamil! Premaknite prašička na ta krožnik, četudi na njem že stoji kak drug prašiček. Pomembno: Vseeno je, ali je priboljšek natisnjen na krožniku ali pa je na krožniku plošček s priboljškom.

– Krožnik brez priboljška, ki ga ima vaš prašiček najraje:

Vašega prašička ne morete zvabiti na ta krožnik, lahko pa nanj položite njegov najljubši priboljšek iz lastnih zalog. Z njim ne smete prekriti nobenega drugega priboljška! Če so vam zaloge pošle in nimate nobenega priboljška več, vzemite priboljšek, ki ste ga uporabili že prej, in ga prestavite na trenutni krožnik.

  • zvezdo

Priboljšek lahko položite na katerikoli krožnik, na katerem še ni ploščka ali natisnjenega priboljška, ki ga ima vaš prašiček najraje. Zato vzemite priboljšek iz lastnih zalog ali plošček s priboljškom postavite na drugo mesto in jo položite na tisti krožnik.

Nato je na vrsti naslednji igralec.

Konec igre

Zmaga igralec, ki s svojim prašičkom prvi prispe do palače.

Kaj je čar te igre?

Družabna igra Piggily je zelo simpatična namizna igra z ljubkimi morskimi prašički. Igra ima osnovno različico za najmlajše igralce (od 3. leta naprej), in še 2 taktični različici za starejše otroke (4 – 5 let). Družabno igro Piggily se lahko otroci igrajo več let, saj lahko pravila igre spreminjate glede na težavnost in razvoj otroka, kar pripomore k večji zanimivosti igre, predvsem pa igra nikoli ne postane dolgočasna.

Založnik

Leto

2018

Pravila

Slovenska

Jezik

Neodvisna od jezika

Število igralcev

Čas igranja

10 min

Priporočena starost

3 +

Zahtevnost

Lažje igre

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku