Prstne barve – Kameleon

Barvanje s prstnimi barvami, a brez packanja. Ne, ni čarovnija, le izredno domiselen komplet priznanega proizvajalca Djeco.

17,90 

Šifra: DJ09878 Kategorija: Oznaka:

Vsi otroci radi ustvarjajo in packajo, in redkokateri starš z užitkom pospravlja za njimi. Na srečo so bistri umi proizvajalca Djeco našli izvrstno rešitev!

V kompletu boste prejeli 4 nedokončane slikarije prikupnih živalic. Ozadje je naslikano, živalce pa so še nepobarvane. Otroci bodo nanje špuknili nekaj kupčkov poljubnih barv, nato pa bodo slikarijo zaprli s temu namenjenim prozornim pokrovom. Pokrov je mehak in s pritiski nanj bodo otroci risali po sliki. Popolnoma enako, kot pri klasičnih barvah, a z bistveno manj packanja. Pokrov zlahka sperete pod vodo, in že je pripravljen na ponovno uporabo.

Djeco slovi kot kvaliteten proizvajalec ustvarjalnih igrač za otroke. Med njimi boste med drugim našli fantastične 3D pobarvanke, ustvarjalne sete s peskom z bleščicami in inovativne ustvarjalno-tehnološke komplete.



DJ09878 - Painting by Djeco - Squirt and Spread

DJ09878 – Painting by Djeco – Squirt and Spread


Kreativni seti francoskega proizvajalca Djeco navdušijo s čudovitimi ilustracijami in zabavnim načinom ustvarjanja, v katerem otroci prek igre osvojijo razna ustvarjalna znanja. Med različnimi projekti najdete zlaganje letala, origamijev, ustvarjanje z bleščicami, risanje s pomočjo štampiljk, barvanje s kovinskimi barvami, učenje risanja in še marsikaj. Najlepše pa je, da končani projekti tudi zaživijo ali pa postanejo čudovit okrasek otroške sobe. Dobrodošli v Djecojevem pravljičnem svetu, kjer domišljija ne pozna meja.

Proizvajalec

Djeco

Priporočena starost

1 +

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku