Sherlock Holmes Consulting Detective: Jack the Ripper & West End Adventures

Jack the Ripper & West End Adventures je samostojna igra, ki jo lahko uporabite tudi kot razširitev igre Sherlock Holmes Consulting Detective.

1 - 8

Število igralcev

90 min

Čas igranja

10 +

Priporočena starost

Angleščina

Angleško besedilo na kartah

42,90 

Na zalogi

Jack the Ripper & West End Adventures je samostojna igra, ki jo lahko uporabite tudi kot razširitev igre Sherlock Holmes Consulting Detective .Ob pričetku igre izberete enega izmed desetih scenarijev, ki vam ponudi nekaj možnih izhodišč za raziskovanje. Igralci izberete eno izmed sledi in se podate za njo. To storite tako, da na zemljevidu obiščete lokacijo, do katere vodi namig, nato pa v priloženi knjižici preverite, kaj se tam zgodi. Gre za zelo podroben zemljevid Londona, s stotino različnih lokacij, tako da so igre zelo odprte in veliko je prepuščenega vam samim.

Namige iščete skozi pogovore z različnimi osebami, v priloženih časopisih in na slikah. Ob koncu igre zberete vse osumljence in podate svojo rešitev, tako da odgovorite na nekaj vprašanj. Nato pa v sobo vstopi Sherlock in pove, kako je bilo v resnici. Svojo zgodbo primerjate z njegovo, jo točkujete in ugotovite, ali ste presegli detektivskega mojstra.  Igra vsebuje 6 Avantur iz West Enda in 4 primere, ki se vežejo na Jacka the Ripperja.

Igra, ki jo priporočamo ljubiteljem detektivk, saj vzame njihov najbolj zanimiv element – bralčevo razreševanje umora, še pred koncem knjige/filma. To, da ste v glavni vlogi preiskovalca je tako zanimivo, da si boste ob koncu igre prav zadovoljno privihali brke in privzdignili cilinder v pozdrav, ko boste odšli skozi vrata, novim primerom naproti …

 

Založnik

Space Cowboys

Leto

2017

Avtor

Gary Grady, Jérôme Ropert, Suzzane Goldberg

Navodila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

1 – 8

Čas igranja

90 min

Starost

10 +

Mehanika

Sodelovanje

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Video Thumbnail

TDG: Sherlock Holmes Consulting Detective: Jack the Ripper & West End Adventures

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00