Tiny Epic Galaxies: Beyond the Black

Beyond the Black je razširitev za igro Tiny Epic Galaxies, ki igranju med drugim doda pilote in neraziskano vesolje. S piloti prejmete nadzor nad novimi ladjami, vsak od njih pa vam prinese nove moči. V neraziskanem vesolju je letenje veliko bolj tvegano in vam lahko veliko prinese ali odnese.

1 - 5

Število igralcev

45 min

Čas igranja

Angleška

Pravila

29,90 

Na zalogi

Beyond the Black je razširitev za igro Tiny Epic Galaxies. Za igranje potrebujete osnovno igro.

Razširitev vsebuje:

  • Nov set črnih kock.
  • Štiri nove vrste ladij, s katerimi lahko nadgradite osnovne ladje, če uspete pridobiti specializirane pilote s posebnimi močmi.
  • Piloti, ki pomembno vplivajo na vaše taktike, saj z njimi lažje potujete po vesolju, kradete kulturo drugim, lažje pridobite politično moč, itd. Pilotov je za cel nov paket kartic in dodajo mnoge nove aktične možnosti.
  • Neraziskano vesolje, v katerega lahko letite z ladjami in naletite na nove planete, ki prinašajo točke in surovine. Vsak izlet v neznano pa seveda prinaša tudi nevarnosti v obliki supernov in tehničnih težav, zato morate biti previdni s preizkušanjem sreče, če ne želite drago plačati svoje male ekskurzije.
  • Nove planete in skrivne misije, ki jih igralci izberejo ob začetku igre. So enake vrste kot tiste iz osnovne igre, vendar se nanašajo na novosti, vpeljane v razširitvi.

Poleg vseh novih elementov, ki poglobijo igro in jo le rahlo podaljšajo, je novost tudi ta, da v igri dodatne točke pridobite z zbiranjem posebnih simbolov, ki so narisani na karticah oddaljenih planetov in na karticah pilotov. Pri izbiri teh kartic upoštevate tudi to, koliko surovin imajo drugi igralci, saj na koncu največ točk prejme tisti, ki je uspel zbrati največ simbolov posamezne surovine.

S tem dodatkom Tiny Epic Galaxies dobi globino, ki je pogosto ne premorejo igre v veliko večjih škatlah. Gre za eno najboljših žepnih iger za zahtevnejše igralce.

Leto

2017

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Založnik

Število igralcev

Čas igranja

45 min

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Game Boy Geek

Video Thumbnail

Tiny Epic Galaxies: Beyond the Black Review with the Game Boy Geek

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00