Space Alert

Space Alert je sodelovalna igra preživetja, ki poteka v realnem času. V vlogi članov posadke v vesoljski ladji se morate spopadati z različnimi neljubimi dogodki kot so napadi drugih ladij, pošasti, nedelujočimi deli ladje… Vam bo uspelo preživeti 10 minut?

1 - 5

Število igralcev

30 min

Čas igranja

12 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

36,90 

Na zalogi

Space Alert je realnočasovna sodelovalna igra preživetja. V njej igralci postanejo člani posadke na ladji, ki raziskuje oddaljene in nevarne dele galaksije. Vsaka misija traja natanko 10 minut, tekom katerih morajo igralci obraniti ladjo pred različnimi napadi, vdori in drugimi nevarnostmi. Med igranjem vas bo osrednji računalnik seznanil s prisotnostjo različnih nevarnosti, vi pa boste vsak s svojim možičkom tekali po šestih prekatih ladje, prižigali ščite, polnili torpede in skrbeli, da vam ne zmanjka zaloge energije. Težava? Svoje poteze morate načrtovati vnaprej, saj se igra zgodi v dveh fazah: planiranje in izvedba. Ker imate za dogovarjanje zelo malo časa, je situacija skrajno napeta, dogovarjanje pa mora biti zelo učinkovito. Večina igralcev na uvodni misiji (simulator) pade na preizkušnji, saj zavladata vsesplošen kaos in panika. No, v drugi je že bolje in občutek, ko delujete kot dobro naoljen stroj je zares dober. Igra se po misijah tudi postopoma stopnjuje – sčasoma postanejo sovražne ladje močnejše in se lahko tudi vkrcajo na vaš krov – no, na srečo pa tudi vi prejmete nekaj novih igračk – bojevniške robote, ki preženejo vsiljivce in vodene rakete. Ob koncu igre sledi faza poročanja, v kateri preštejete rane in trofeje in preverite, kako uspešni ste bili.

Space Alert je odlična, ne pretežka sodelovalna igra, ki jo lahko igrajo vsi, tudi začetniki se lahko pridružijo izkušenejšim igralcem. Predvsem pa boste dobro nasmejali ob paniki, ki zavlada, ko računalnik sporoči, da so na obzorju tri nove sovražnikove ladje hkrati …

Založnik

Avtor

Vlaada Chvátil

Leto

2008

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

30 min

Priporočena starost

12 +

Zahtevnost

Zahtevne igre

Oznake

Možnost solo igre, Realnočasovne igre

Mehanika

Programiranje akcij, Sočasno izbiranje akcij, Sodelovanje, Usklajevanje kartic v roki

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

https://www.tojeto.info/wp-content/uploads/space-alert-navodila.pdf

Starlit Citadel

Video Thumbnail
Space Alert Review - Starlit Citadel Reviews Season 1

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00