Zig & Go 25

Zig & Go so kompleti, ki omogočajo ustvarjanje poligona za verižno reakcijo. Podrite prvo domino in opazujte, kako se spremeni celotna proga!

29,90 

Šifra: DJ05642 Kategorija: Oznaka:

Ste se vedno čudili posnetkom, kjer se podira množica domin? Ste si vedno želeli tudi sami postaviti zapleten mehanizem, ki ga lahko sprožite že samo s spustom ene kroglice? Tudi vi ne vidite smisla v postavljanju stvari, če jih potem ne morete tudi porušiti? Imamo rešitev za vas!

Kompleti Zig & Go vsebujejo množico sestavnih delcev, iz katerih lahko sami ustvarite poligon za verižno reakcijo. S kombiniranjem različnih (ali enakih) paketov Zig & Go bo vaša proga še daljša in užitek ob sproženju reakcije še večji. Primerni so za otroke od 7. leta dalje.

Komplet vsebuje 25 sestavnih delov, med katerimi najdete domine, gugalnice, steze za kroglico, zvonček ter poseben obtežen obroč.



DJECO - Zig&Go - Jaune 25 pcs (DJ05642)

DJECO – Zig&Go – Jaune 25 pcs (DJ05642)


Kreativni seti francoskega proizvajalca Djeco navdušijo s čudovitimi ilustracijami in zabavnim načinom ustvarjanja, v katerem otroci prek igre osvojijo razna ustvarjalna znanja. Med različnimi projekti najdete zlaganje letala, origamijev, ustvarjanje z bleščicami, risanje s pomočjo štampiljk, barvanje s kovinskimi barvami, učenje risanja in še marsikaj. Najlepše pa je, da končani projekti tudi zaživijo ali pa postanejo čudovit okrasek otroške sobe. Dobrodošli v Djecojevem pravljičnem svetu, kjer domišljija ne pozna meja.

Proizvajalec

Djeco

Priporočena starost

7 +

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku