Kako poteka izposoja?

1. korak

Na seznamu iger si izberete igro, ki si jo želite izposoditi in nam pošljete elektronsko sporočilo na naslov tojeto@igriv.si, mi pa vas bomo obvestili, kdaj lahko pridete igro iskat v trgovino TojeTo.

1,5. korak

Če si igre izposojate prvič, se boste morali včlaniti v Igroteko, s čimer boste sprejeli pogoje izposoje, ki si jih lahko predhodno preberete TUKAJ. Članstvo je brezplačno, vendar imate možnost plačila letne članarine v znesku 40€, ki vam omogoča eno leto brezplačne izposoje in omejeno kavcijo.

2. korak

Ob prevzemu igre boste pustili kavcijo v višini prodajne cene igre, nato boste lahko igro odnesli domov.

3. korak

Čas izposoje je 14 dni, vendar imate možnost podaljšati izposojo za nadaljnih 14 dni, če medtem nihče drug ni rezerviral igre. V primeru podaljšanja se vam obračuna še ena izposojalnina.

4. korak

Preden igro vrnete, morate poskrbeti, da vse komponente pospravite tako, kot so bile, ko ste igro prejeli. To nam omogoča hitro preverjanje, če so ob vračilu prisotni vsi deli igre.

5. korak

Igro prinesete v našo trgovino, mi pa vam vrnemo kavcijo zmanjšano za izposojalnino in morebitne ostale stroške. V primeru, da ste plačali letno članarino, vam izposojalnine ni potrebno plačati.