Novosti v izposojevalnici družabnih iger

Pred dobrim letom smo v naši trgovini odprli izposojevalnico igro. Na naše veliko veselje, smo naleteli na zelo pozitiven odziv, saj se je izposoja iz meseca v mesec povečevala. Vrhunec pa smo dosegli v decembru, ko je bila izposojena več kot polovica iger. Prav zato smo se odločili, da razširimo nabor iger in uvedemo določene novosti, za katere upamo, da vam bodo olajšale izbiro in izposojo.

Posodobljen seznam

Za lažji izbor iger, smo v seznamu iger za izposojo pri vsaki igri navedli kategorijo in zahtevnost iger. Prav tako lahko sedaj izveste malce več o igri, če kliknete na njeno ime. Povezava vas bo odpeljala v našo spletno trgovino druzabne-igre.si, kjer se nahajajo podatki o igrah, opisi in video opisi znanih opisovalcev iz Youtuba. V kolikor boste še vedno v dilemi, se seveda lahko oglasite tudi v trgovini, kjer vam bomo svetovali glede najbolj primerne igre za vas.

Malce smo popravili tudi znesek za kavcije, ki so sedaj zaokroženi, kar bo nam in vam olajšalo plačevanje in vračanje kavcije.

Letna članarina

Ker smo opazili, da si mnogo ljudi redno izposoja igre, smo z letošnjim letom uvedli možnost letne članarine v znesku 35€, ki vam omogoča, da si eno leto izposojate igre, ne da bi vam bilo potrebno plačevati dodatno izposojalnino. Edina omejitev je, da imate lahko naenkrat izposojeni dve igri za 2 tedna. Ko igre vrnete, si lahko takoj izposodite nove.

Poleg tega vam letna članarina prinaša tudi nižjo kavcijo. Ne glede na to, katero igro ali igri si izposodite, vam nikoli ne bo potrebno pustiti več kot 40€ kavcije.

Ta članek je bil objavljen v Novice.
Gregor


Preberi še kaj zanimivega