Chronicles of Crime

Chronicles of Crime je družabna igra detektivke, v kateri rešujete primer s pomočjo raziskovanja lokacij, zasliševanja prič in nasvetov strokovnjakov. Pri tem uporabljate aplikacijo na telefonu, ki omogoča, da raziščete skoraj vsako najmanjšo podrobnost, ki se vam zdi sumljiva.

1 - 4

Število igralcev

60 min

Predviden čas igranja

14 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

29,90 

Na zalogi

Chronicles of Crime je sodelovalna družabna igra, v kateri opravljate delo detektiva, ki raziskuje različne primere.

Inovativni pristop, ki združuje klasično namizno igro z aplikacijo na telefonu, omogoča, da z istimi komponentami (kartice, lokacije, liki…) lahko igrate mnoge scenarije.

Kako to deluje v praksi? Vsaka kartica z likom ima QR kodo, ki jo poskenirate. S tem stopite v interakcijo z likom. Dokler se pogovarjate z likom, lahko skenirate kako sled, ki ste jo odkrili in morda vam bo razkril kakšno dodatno informacijo ali pa se vam bo odprla nova lokacija, ki jo lahko raziščete. Nekatere lokacije si lahko ogledate v 3D pogledu v telefonu in poskušate najti predmete, ki so povezani s primerom, ki ga preiskujete.

Ko mislite, da ste prišli primeru do dna, vam igra zastavi nekaj vprašanj, s pomočjo odgovorov pa ugotovite, ali ste našli pravega morilca in njegov motiv.

Igra vsebuje uvodni “tutorial” scenarij ter 5 pravih scenarijev. Za doplačilo so v aplikaciji na voljo tudi dodatni scenariji, ki naj bi jih avtorji sčasoma še razširili.

Za igro lahko dokupite tudi VR modul, ki omogoča, da si lokacije v igri ogledate s pomočjo kartonastih očal, tako da en igralec nadene očala in ostalim pripoveduje, kaj vse vidi v sobi, ostali pa v omejenem času skušajo poiskati čimveč kartic z dokaznimi gradivi, ki jih opazi. Igralci se v vlogi opazovalca menjate.

Založnik

Leto

2018

Avtor

David Cicurel

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

60 min

Priporočena starost

14 +

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Mehanika

Pripovedovanje zgodb, Različne moči igralcev, Sodelovanje

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Dice Tower

Video Thumbnail

Chronicles of Crime Review – with Tom Vasel

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku