facebook_pixel

Eldritch Horror: Cities in Ruin

Cities in Ruin je dodatek za kultni Eldritch Horror. V njem se spoznate z uničujočo silo, ki povzroča naravne katastrofe povsod po svetu.

1 - 8

Število igralcev

180 min

Čas igranja

14 +

Priporočena starost

Angleščina

Angleško besedilo na kartah

25,90 

Na zalogi

Cities in Ruin je razširitev za igro Eldritch Horror.

Pod seboj začutite rahlo tresenje. Nekaj strašnega se gnete pod površino zemlje, nekaj tako starodavnega in mogočnega, da bi zlahka uničilo cela mesta, moderno tehnologijo, stroje in vse ostalo, kar poznamo pod imenom “napredek civilizacije”. V tvojih sanjah se prikazujejo slike grozljive prihodnosti, kjer je vse spremenjeno v prah, pepel in kjer so vsi obrazi pogreznjeni v apatično, brezizrazno spanje. Da so tvoje vizije pravilne, nakazujejo močni potresi, ki spreminjajo velemesta v ruševine, viharniški tajfuni pa spreminjajo podobo pristanišč in obal. Prebuja se nekaj strašnega, Shude M’ell, znana tudi kot Kataklizma iz Podzemlja in namenila se je podrediti si celotno človeško raso. Jo lahko ustaviš?

V razširitvi prejmeš štiri nove raziskovalce in kopico novih pošasti ter srečanj (encounter cards). Novi Starodavni Shudde M’ell prinese v igro velik taktični preobrat, saj so igralci ves čas pod pritiskom, ko jim pred očmi izginjajo celotna mesta. Priporočamo igralcem, ki ste se spoznali z osnovno različico igre in želite taktično in tematsko nadgradnjo z zagotovljenim napetim ozračjem.

Založnik

Leto

2017

Avtor

Nikki Valens

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

180 min

Starost

14 +

Zahtevnost

Zahtevne igre

Mehanika

Metanje kock, Različne moči igralcev, Sodelovanje

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00