Exit: The Forbidden Castle

EXIT: The Game je serija družabnih iger, ki spominjajo na priljubljene “sobe pobega”. S pomočjo obračanja kart se odpravite na izjemno zanimive izzive, na voljo pa imate 2 uri, da razvozlate vse skrivnosti. V The Forbidden Castle naletite na star grad, toda takoj ko vstopite, se za vami škripajoče zaprejo mogočna, železna vrata.

1 - 6

Število igralcev

60 min

Predviden čas igranja

12 +

Priporočena starost

Angleščina

Angleško besedilo na kartah

13,90 

Ni na zalogi

Želite, da vas obvestimo, ko bo izdelek zopet na zalogi?

The Forbidden Castle je samostojna igra v seriji “escape room” iger z naslovom Exit. Za igranje ne potrebujete drugih iger iz serije, prav tako se zgodbe posameznih iger med sabo ne prepletajo.

V The Forbidden Castle se podate na raziskovanje okolice v idilični pokrajini. Med sprehodom naletite na star grad, ki stoji na vrhu osamelega griča. Takoj, ko vstopite, se za vami z glasnim skovikom zaprejo stara železna vrata. Spreleti vas srh, toda zdi se, da vas čudni namigi, ki jih je nekdo pustil za sabo vodijo do rešitve ….

EXIT: The Game je serija iger z izjemno enostavnim načinom igranja, pri katerem skozi igro spolzite kot s prsti čez svilo, tako enostavno je. Pravil se naučite kar med igranjem, na poti pa se srečate z različnimi izzivi, logičnimi ugankami, presenetljivimi odkritji in preobrati, ter vsem ostalim kar spada zraven k izkušnji, ki jo prinaša namizna različica sobe pobega. Igra je mišljena za enkratno uporabo, saj na nekatere kartice pišete, jih prepogibate ali režete. Uganke veljajo za izjemno domiselne, zato je igra v letu 2017 v hipu postala ena najbolj priljubljenih in prodajanih družabnih iger.

Igranje najbolje deluje z 2-4 igralci, zelo dobro se obnesejo tudi ob samostojnem reševanju, možno pa jih je igrati tudi z več igralci (do 6), vendar pri tem potrebujete nekoliko večjo skupno pozornost in dobro razporeditev pri reševanju izzivov, da nihče od igralcev ni preveč zapostavljen.

Založnik

Leto

2017

Avtor

Inka Brand, Markus Brand

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

60 min

Priporočena starost

12 +

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Mehanika

Sodelovanje

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Game Boy Geek

Video Thumbnail

Exit the Game: The Forbidden Castle Review (No Spoilers) with the Game Boy Geek

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sob 10:00 – 14:00