Exit: The Forgotten Island

EXIT: The Game je serija družabnih iger, ki spominjajo na priljubljene “sobe pobega”. S pomočjo obračanja kart se odpravite na izjemno zanimive izzive, na voljo pa imate 2 uri, da razvozlate vse skrivnosti. V The Forgotten Island ste brodolomci spodletelega križarjenja. Rešili ste se na skrivnosti otok, vaše edino upanje pa je zaklenjen čoln na pomolu. Boste uspeli razvozlati uganke otoka in poiskati ključ?

1 - 4

Število igralcev

60 min

Predviden čas igranja

12 +

Priporočena starost

Angleška

Pravila

13,90 

Na zalogi

The Forgotten Island je samostojna igra v seriji “escape room” iger z naslovom Exit. Za igranje ne potrebujete drugih iger iz serije, prav tako se zgodbe posameznih iger med seboj ne prepletajo.

V The Forgotten Island se znajdete na skrivnostnem otoku. Vaša želja je čimprej pobegniti, toda neki šaljivec je edini čoln na otoku priklenil z zelo močno ključavnico. Vaša edina možnost je, da sledite sporočilu, ki ga je pustil za sabo, ta pa vas pelje skozi serijo ugank in izzivov, ki jih morate razvozlati, preden lahko odplujete proti svojemu staremu življenju.

EXIT: The Game je serija iger z izjemno enostavnim načinom igranja, pri katerem skozi igro spolzite kot s prsti čez svilo, tako enostavno je. Pravil se naučite kar med igranjem, na poti pa se srečate z različnimi izzivi, logičnimi ugankami, presenetljivimi odkritji in preobrati, ter vsem ostalim kar spada zraven k izkušnji, ki jo prinaša namizna različica sobe pobega. Igra je mišljena za enkratno uporabo, saj na nekatere kartice pišete, jih prepogibate ali režete. Uganke veljajo za izjemno domiselne, zato je igra v letu 2017 v hipu postala ena najbolj priljubljenih in prodajanih družabnih iger.

Igranje najbolje deluje z 2-4 igralci, zelo dobro se obnesejo tudi ob samostojnem reševanju, možno pa jih je igrati tudi z več igralci (do 6), vendar pri tem potrebujete nekoliko večjo skupno pozornost in dobro razporeditev pri reševanju izzivov, da nihče od igralcev ni preveč zapostavljen.

Založnik

Leto

2017

Avtor

Inka Brand, Markus Brand

Pravila

Angleška

Jezik

Angleščina

Število igralcev

Čas igranja

60 min

Priporočena starost

12 +

Zahtevnost

Srednje zahtevne igre

Mehanika

Sodelovanje

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Game Boy Geek

Video Thumbnail

Exit the Game: Forgotten Island Review (No Spoilers) with the Game Boy Geek

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku

Zaradi izrednih razmer, ki jih je povzročil koronavirus, smo pripravili nekaj napotkov glede varnega prevzemanja paketov, ki jih lahko nadete na tej povezavi. Prav tako vas obveščamo, da je naša fizična trgovina do nadaljnega zaprta. V tem času imamo brezplačno poštnino za vsa naročila nad 20€.