Rory’s Story Cubes Voyages

Tematski set kock za pripovedovanje s tematiko oddaljenih krajev z 9 kockami. Lahko jih uporabljate kot samostojno igro ali kot razširitev za osnovno igro.

11,90 

Na zalogi

Šifra: BGSCVOY Kategorija: Oznaka:

Story Cubes Voyages so odlična alternativna izbira za začetni set kock, če so motivi v Basic različici za vas nekoliko preveč splošni. Voyages ponuja bolj specifične predmete, med katerimi tisti, ki jih lahko srečamo na potovanjih. Odlično delujejo v kombinaciji z Story Cubes Actions (glagoli). V setu je 9 kock z motivi kot so grad, vikinška čelada, čarovniški kotel, opica, gore, podmornica, slon, nahrbtnik, goba, itd.

Več o Story Cubes:

Story Cubes so najboljša spodbuda za vašo domišljijo! Z njimi poveste čudovite zgodbe, ki so vsakič znova izvirne in niti ena si ni podobna. Preprosto vrzite kocke in svojo inspiracijo črpajte iz znakov, ki so na vrhu kock. V osnovnih
treh različicah (Basic, Actions in Voyages) prejmete 9 kock, v ostalih tematsko obarvanih pa 3 kocke. Več kock kot imate, bolj bogate in dolge so lahko zgodbe. Za začetek priporočamo eno izmed dveh osnovnih različic (Basic
ali Voyages) v kombinaciji z Actions (dejanja, glagoli).

Proizvajalec

The Creativity Hub

Priporočena starost

6 +

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku