Rory’s Story Cubes

Nadvse zabavna igra s kockami za vse, ki radi uporabljate domišljijo in pripovedujete zgodbe. Iz devetih kock, ki imajo skupaj 54 različnih sličic, morate sestaviti zgodbo. Igrate lahko sami ali v skupini.

11,90 

Na zalogi

Šifra: BGSTCU Kategorija: Oznaka:

Story Cubes Basic so odlično izhodišče v svet pripovedovanja zgodb s pomočjo simbolov na kockah. V paketu jih je devet in ponujajo zelo splošne pojme, okrog katerih lahko upoveste marsikatero zgodbo, postavljeno v najrazličnejše svetove. Najbolj idealne so za začetnike in tiste pripovedovalce, ki želite ohraniti predloge preproste, a obenem polne inspiracije. V setu je spravljenih 9 kock z motivi kot so planet zemlja, nasmejan obraz, smeri neba, puščica, stripovski oblaček, luna, roka, vesoljček, itd.

Več o Story Cubes:
Story Cubes so najboljša spodbuda za vašo domišljijo! Z njimi poveste čudovite zgodbe, ki so vsakič znova izvirne in niti ena si ni podobna. Preprosto vrzite kocke in svojo inspiracijo črpajte iz znakov, ki so na vrhu kock. V osnovnih treh različicah (Basic, Actions in Voyages) prejmete 9 kock, v ostalih tematsko obarvanih pa 3 kocke. Več kock kot imate, bolj bogate in dolge so lahko zgodbe. Za začetek priporočamo eno izmed dveh osnovnih različic (Basic ali Voyages) v kombinaciji z Actions (dejanja, glagoli).

Proizvajalec

The Creativity Hub

Priporočena starost

6 +

Opozorilo

Igrača ni primerna za otroke mlajše od 3. let, saj zaradi majhnih delčkov, ki jih lahko zaužijejo, predstavlja nevarnost zadušitve.

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku