Posodobljena spletna stran

Kmalu bo minilo eno leto, odkar smo postavili novo spletno stran naše trgovine. V vmesnem času smo našli kar nekaj možnosti, kako še dodatno izboljšati nakupovalno izkušnjo in ker stremimo k stalnim izboljšavam, smo zavihali rokave ter se lotili popravkov.

 

Izgled strani

meni

Prvo kar boste lahko opazili je prečiščena in bolj pregledna podoba strani. Odstranili smo vse nepotrebne elemente in v zgornjem delu izpostavili polje za iskanje ter dostop in do vašega računa in košarice. Prenovo je doživela tudi glavna navigacija, ki je zdaj lažje berljiva in bolj pregedna. In nenazadnje smo dodelali tudi podobo strani posameznih izdelkov.

Nove podstrani

Foto galerija

Na spletni povezavi www.tojeto.info/foto-galerija si lahko zdaj ogledujete fotografije iz dogodkov, ki se jih udeležujemo.

Nove funkcionalnosti

Meni za mobilne telefone

mobilni-meni

Opazili smo, da vas vedno več pregleduje našo stran z mobilnimi telefoni in tablicami. Klasični meniji so pogosto preokorni za uporabo na telefonih, zato smo dodali stranski meni, ki se odpre z dotikom na ikonico v zgornjem desnem kotu. Tu boste zlahka pregledovali kategorije in podkategorije naše strani.

Obveščanje o izdelkih, ki niso na zalogi

Občasno se nam zgodi, da nam zmanjka določenih izdelkov ali pa izdelkov v barvi, ki si jo želite. Da vam ne bo potrebno neprestano preverjati, če smo izdelek že dobili, vam ponujamo možnost, da pod izdelkom preprosto vpišete vaš elektronski naslov, s čimer boste dobili samodejno obvestilo v trenutku, ko bo izdelek zopet dobavljiv.

zaloga

Stranska navigacija v spletni trgovini

Klasično navigacijo v spletni trgovini smo zamenjali z dinamičnimi filtri, ki sproti prilagajajo seznam izdelkov glede na vaše kriterije. Sedaj lahko na primer med žonglerskimi artikli izberete samo prikaz žogic in kegljev podjetja Play.

 

Upamo, da vam je nova podoba všeč in da vam bodo nove možnosti, ki jih stran ponuja, olajšale nakupovanje in brskanje po strani.

Ta članek je bil objavljen v Novice.
Gregor


Preberi še kaj zanimivega

Dodaj odgovor