TojeTo potuje – Poletje 2014

Poletje se bliža in s tem tudi sezona različnih dogodkov in festivalov, ki so tako ali drugače povezani z žonglerskimi, cirkuškimi in podobnimi vsebinami. Vsako leto se z velikim veseljem odpravimo na svež zrak in sonce ter z našo stojnico in delavnicami popestrimo dogajanje.

Spodaj so našteti trenutno potrjeni dogodki, ki se jih bomo udeležili. Vabljeni, da se pridete k nam malo poigrati in podružiti v sproščenem okolju :)

Svetovni dan žongliranja (14.6.2014 – Bled)

svetovni-dan-zongliranja-obrezana-opt

Cirkuški dan, ki je vsako leto organiziran ob svetovnem dnevu žongliranja, je največji žonglerski dogodek v Sloveniji. Ob Blejskem jezeru v Mali zaki se bodo čez dan zvrstile številne delavnice in žonglerske igre, zvečer pa bo tudi nepozabna gala predstava. Vstop je prost in vabljeni so prav vsi, ki bi radi pokukali v svet cirkusa.

Video Thumbnail
Cirkuški dan 2014

Internetna stran dogodka: goo.gl/nj056x
Facebook stran dogodka: goo.gl/zTmXSC

Jungle Juggle (27.-29.6.2014 – Metlika)

Jungle juggle je prvi žonglerski festival v Metliki, ki ga organizira Mladinski center Metlika. Festival je brezplačen, nudi pa številne delavnice, predstave in večerne zabave. Na voljo je tudi prostor za kampiranje.

Facebook stran dogodka: goo.gl/Mk6jTQ

Zaključni dogodek Ane Desetnice (5.7.2014 – Ljubljana)

ana-desetnica-opt

Ana Desetnica je največji mednarodni festival uličnega gledališča pri nas. Festival poteka v številnih slovenskih mestih in na njem se bodo zvrstili priznani slovenski in mednarodni umetniki, glasbeniki, klovni, lutkarji in še in še. V sklopu zaključne prireditve v Ljubljani bo v Mostah tudi tržnica, ki se jo bomo udeležili z našo stojnico.

Internetna stran dogodka: goo.gl/ISh2Qf

Overjam International  Reggae Festival (13.-16.8.2014 – Tolmin)

Letos bomo z našo trgovino prvič odšli na priznani reggae festival v Tolminu. Sproščeno vzdušje, odlična glasba ter različne delavnice so gotovo dober razlog za oddih ob Soči.

Internetna stran dogodka: goo.gl/1amxzN

Floating castle – site specific festival (5.-7.9.2014 – Grad Snežnik)

Program Floating castle festivala je trenutno še v izgradnji, a kot kaže bo nudil pester nabor etno glasbe in gledališčnih predstav.

Facebook stran dogodka: goo.gl/8Dkn1d

Ta članek je bil objavljen v Dogodki.
Gregor


Preberi še kaj zanimivega

Dodaj odgovor