Yoyofactory yoyoti

Yoyofactory je relativno novo podjetje s področja proizvodnje yoyotov, a v dobrih 10 letih so si ustvarili izvrstno ime v skupnosti igralcev z yoyoti, saj neprestano razvijajo in izboljšujejo svoje modele. Slednji segajo od profesionalnih do popolnoma začetniških, za vse pa velja, da nudijo visoko kvaliteto po zelo ugodnih cenah. V naši trgovini smo se odločili, da bomo začeli začeli z vpeljavo osnovnejših modelov in enega resnejšega. Spodaj lahko najdete krajše opise in video posnetke vseh yoyotov, ki so na voljo pri nas.

yoyo-one-aYoyo One

Yoyo One je yoyo, ki so ga razvili z mislijo na začetnika, ki si želi kvaliteten yoyo za sprejemljivo ceno. Gre za yoyo metuljčkaste oblike, s katerim lahko izvajate trike na vrvici. Ker gre za začetniški model One ni popolnoma neodziven, tako da ga lahko s potegom dvignete nazaj v roko, a hkrati je dovolj neodziven, da se vam ne bo vračal takrat, ko tega ne želite. Yoyotu je priložen krajši DVD z osnovnimi napotki za igranje z njim in začetnimi triki. Narejen je iz trdne in vzdržljive plastike, zato brez težav preživi občasne udarce ob tla.

Premer: 58.44 mm

Širina: 34.50 mm

Teža: 51.4 g

Širina osi: 1.71 – 2.71 mm

Video Thumbnail
ONE by YoYoFactory

yoyo-Whip-a

Yoyo WHiP

WHiP je odlična izbira za vse začetnike, ki si želijo narediti korak naprej na lestvici zahtevnosti trikov, a hkrati ne želijo zapraviti preveč denarja. Za isto ceno kot One lahko dobite WHiP, ki je popolnoma neodziven yoyo s široko osjo. Obtežen je na robovih in nekaj gramov težji od modela One, zaradi česar je bolj stabilen in vrti se dlje. Narejen je iz vzdržljive plastike in primeren je za “grind” trike.

Premer: 54.19 mm

Širina: 40.97 mm

Teža: 56.2 g

Širina osi: 4.57 mm

 

 

 

Video Thumbnail
WHiP by YoYoFactory
yoyo-Velocity-a

Yoyo Velocity

Velocity je model, ki zadovolji širok spekter ljudi. Poseben mehanizem mu namreč omogoča, da mu prilagajate širino osi in s tem spreminjate odzivnost. Ko sta polovici yoyota najbolj skupaj, se obnaša kot yoyo s fiksno osjo, ko sta najbolj narazen pa postane popolnoma neodziven in omogoča izvajanje dolgih in zahtevnih trikov.

Premer: 50.58 mm

Širina: 3.58 mm

Teža: 62.4 g

 

 

 

Video Thumbnail
Velocity by YoYoFactory
yoyo-Loop-900-a

Yoyo Loop900

Loop900 je, kot že ime namigne, namenjen 2A (looping) trikom. Gre za tehnično dovršen yoyo, ki je plod večletnih izboljšav, kar se vidi v številnih pozitivnih ocenah, ki jih je dobil v skupnosti igralcev z yoyoti. Poleg odlične uravnoteženosti in obnašanja med kroženjem ga odlikuje še možnost natančnega uravnavanja širne osi s priloženim orodjem.

Premer: 58.44 mm

Širina: 34.50 mm

Teža: 51.4 g

Širina osi: 1.71 – 2.71 mm

 

 

 

Video Thumbnail
loop900 YoYoFactory

Yoyo DV888

yoyo-DV888-bDV888 je yoyo za malce bolj izkušene in zahtevne igralce. Narejen je iz popolnoma gladkega anodiziranega aluminija, zaradi česar je izvrsten za vse vrste grind trikov. Ima široko os in je popolnoma neodziven.

Premer: 50 mm

Širina: 40.5 mm

Teža: 67 g

Širina osi: 4.67 mm

 

 

 

Video Thumbnail
DV888 by YoYoFactory
Gregor


Preberi še kaj zanimivega

Dodaj odgovor