Deck of Fate

The Deck of Fate je paket kart za igro igranja vlog Fate. Nadomesti osnovno mehaniko metanja kock z obračanjem kartic. Na karticah so različni tematski predlogi, ki spodbujajo domišljijo pri igranju, obenem pa določajo vrednosti vaših atributov in akcij, enako kot kocke.

14,90 

Na zalogi

Šifra: FADECKFA Kategorija: Oznake: , ,

The Deck of Fate je igralni pripomoček za igranje igre vlog Fate, ki vsebuje tri različne pakete kartic.

Glavnino predstavlja 81 kart z različnimi številskimi vrednostmi, ki nadomestijo običajno metanje kock. Na ta način poskrbite za lepšo razporeditev naključnih dogodkov, saj veste, da bo vsaka vrednost v igri uporabljena vsaj enkrat (s tem pa predvsem preprečite, da bi vam serija slabih metov popolnoma pokvarila igro). Druga dva kupa sta tematska.

V Accelerated Arcana kupu najdete 6 slikovnih konceptov, ki so pojasnjeni v vodiču k igranju Fate Accelerated. Tretji kup, Core Arcana, pa pokriva 9 različnih aspektov, predstavljenih v Fate Core vodiču. S pomočjo teh dveh kupov si pomagate, ko se vam zatakne pri pripovedovanju zgodbe, saj v zgodbo vpeljejo različne arhetipe, ki spodbudijo vašo domišljijo.

O Fate sistemu

Fate je eden najbolj odprtih sistemov za igranje iger vlog. Omogoča, da svojo zgodbo umestite v kakršnokoli okolje, s poljubnimi liki in podrobnostmi. Tako lahko igrate eno igro kot sodobni policaji v Los Angelesu, drugič ste raziskovalci v kriminalki v malem mestu v 30ih letih, tretjič skupina mikroskopskih junakov, ki skušajo rešiti svoje kraljestvo na vrhu marjetice. Igranje poteka z zelo preprostim načinom določanja atributov (ne le likom, temveč tudi trenutni situaciji in prostoru) in metanjem posebnih kock, na katerih so le + in – simboli. Eden od igralcev prevzame vlogo vodje igre (skrbi za potek zgodbe in se vživi v vlogo preostalih likov), ostali igralci pa igrajo vsak svoj lik.

Založnik

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani. Osebni prevzemi so v času veljavnosti protikoronskih ukrepov možni od ponedeljka do petka med 10:00 in 18:00.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku