Deck of Fate

The Deck of Fate je paket kart za igro igranja vlog Fate. Nadomesti osnovno mehaniko metanja kock z obračanjem kartic. Na karticah so različni tematski predlogi, ki spodbujajo domišljijo pri igranju, obenem pa določajo vrednosti vaših atributov in akcij, enako kot kocke.

14,90 

Na zalogi

Šifra: FADECKFA Kategorija: Oznake: , ,

The Deck of Fate je igralni pripomoček za igranje igre vlog Fate, ki vsebuje tri različne pakete kartic.

Glavnino predstavlja 81 kart z različnimi številskimi vrednostmi, ki nadomestijo običajno metanje kock. Na ta način poskrbite za lepšo razporeditev naključnih dogodkov, saj veste, da bo vsaka vrednost v igri uporabljena vsaj enkrat (s tem pa predvsem preprečite, da bi vam serija slabih metov popolnoma pokvarila igro). Druga dva kupa sta tematska.

V Accelerated Arcana kupu najdete 6 slikovnih konceptov, ki so pojasnjeni v vodiču k igranju Fate Accelerated. Tretji kup, Core Arcana, pa pokriva 9 različnih aspektov, predstavljenih v Fate Core vodiču. S pomočjo teh dveh kupov si pomagate, ko se vam zatakne pri pripovedovanju zgodbe, saj v zgodbo vpeljejo različne arhetipe, ki spodbudijo vašo domišljijo.

O Fate sistemu

Fate je eden najbolj odprtih sistemov za igranje iger vlog. Omogoča, da svojo zgodbo umestite v kakršnokoli okolje, s poljubnimi liki in podrobnostmi. Tako lahko igrate eno igro kot sodobni policaji v Los Angelesu, drugič ste raziskovalci v kriminalki v malem mestu v 30ih letih, tretjič skupina mikroskopskih junakov, ki skušajo rešiti svoje kraljestvo na vrhu marjetice. Igranje poteka z zelo preprostim načinom določanja atributov (ne le likom, temveč tudi trenutni situaciji in prostoru) in metanjem posebnih kock, na katerih so le + in – simboli. Eden od igralcev prevzame vlogo vodje igre (skrbi za potek zgodbe in se vživi v vlogo preostalih likov), ostali igralci pa igrajo vsak svoj lik.

Založnik

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku

Zaradi izrednih razmer, ki jih je povzročil koronavirus, smo pripravili nekaj napotkov glede varnega prevzemanja paketov, ki jih lahko nadete na tej povezavi. Prav tako vas obveščamo, da je naša fizična trgovina do nadaljnega zaprta. V tem času imamo brezplačno poštnino za vsa naročila nad 20€.