Fate – Aether Sea

Fate: Aether Sea je vnaprej pripravljena kampanja za igro igranja vlog, Fate. V njej postanete ekipa pravičnikov, ki skuša opravljati različne naloge v Eteričnem oceanu, toda pri tem vam je ves čas na sledi Kraljeva hegemonija, ki je prevzela nadzor nad celotno Magično unijo.

9,90 

Na zalogi

Šifra: FAAETSEA Kategorija: Oznake: , ,

Aether Sea je avantura, ki temelji na Fate Accelerated sistemu. Za igranje potrebujete Fate Accelerated priročnik.

V Aether Sea imate na voljo le malo ladjo, podate pa se na raziskovanje mogočnega prostranstva, ki ga ponuja eterični prostor. Vaša naloga je, da se kot pravi magični pomorščaki znajdete v tem oceanu in premagujete izzive, ki vam jih na pot postavi vaš moderator igre. Ves čas so vam za petami nadzorniki Kraljeve hegemonije, ki nadzira dogajanje v celotni Magični Uniji. Zato morate previdno izbirati svoje misije in se znajti v svetu, ki je tisoč let po veliki vojni še vedno eno veliko čarovniško razdejanje in nikoli ne veš, kje te čaka ta ali oni ostanek velikih bitk. Nekaj malega znate pričarati tudi sami, to da te veščine so zaenkrat zelo drugorazredne.

Kampanja je spisana tako, da jo lahko začnete igrati takoj, saj je vključena tudi misija Elven Moon, ki je vodena in vas vpelje v svet Eteričnega oceana. Za moderatorja igre, ki bo ustvarjal nadaljnje misije, je priložen preprost sistem ustvarjanja likov in uporabe magije. Priloženi so tudi predlogi za različne eterične ladje, vključno s statistikami bojevanja in premikanja.

Založnik

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani. Osebni prevzemi so v času veljavnosti protikoronskih ukrepov možni od ponedeljka do petka med 10:00 in 18:00.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku