Fate Accelerated

Fate Accelerated je strnjena različica pravil za igro igranja vlog Fate. Omogoča enostavno igranje v nekaj minutah, za razliko od drugih RPG sistemov, ki zahtevajo daljšo pripravo.

5,30 

Na zalogi

Šifra: FAACCELE Kategorija: Oznake: , ,

Fate Accelerated je hitrejša, strnjena različica pravil igre Fate. Z njo lahko s prijatelji igrate že v nekaj minutah, saj vas vodi korak za korakom od priprave okolja in likov, do dejanskega igranja. Tako kot njena večja različica, Core, omogoča, da igro umestite v kakršnokoli tematsko okolje.

Za igranje potrebujete le še paket posebnih Fate kock, ki so označene s + in – simboli, ali pa paket Deck of Fate, s katerimi kocke nadomestite z bolj predvidljivimi kartami, ki ponujajo tudi nekatere tematske predloge.

Kmalu po izzidu, je knjižica leta 2014 prejela zlato Ennie nagrado za najboljšo RPG družinsko igro.

O Fate sistemu

Fate je eden najbolj odprtih sistemov za igranje iger vlog. Omogoča, da svojo zgodbo umestite v kakršnokoli okolje, s poljubnimi liki in podrobnostmi. Tako lahko igrate eno igro kot sodobni policaji v Los Angelesu, drugič ste raziskovalci v kriminalki v malem mestu v 30ih letih, tretjič skupina mikroskopskih junakov, ki skušajo rešiti svoje kraljestvo na vrhu marjetice. Igranje poteka z zelo preprostim načinom določanja atributov (ne le likom, temveč tudi trenutni situaciji in prostoru) in metanjem posebnih kock, na katerih so le + in – simboli. Eden od igralcev prevzame vlogo vodje igre (skrbi za potek zgodbe in se vživi v vlogo preostalih likov), ostali igralci pa igrajo vsak svoj lik.

Založnik

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna. Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani, kjer so na voljo vse igre iz naše spletne trgovine.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku