Fate System Toolkit

Fate System Toolkit je namenjen moderatorjem igre igranja vlog Fate, ki iščejo dodatne predloge, kako sistem atributov kar najbolje prilagoditi misiji, ki so si jo zamislili.

17,90 

Na zalogi

Šifra: FASYSTOO Kategorija: Oznake: , ,

Fate System Toolkit je dodaten vodič za igro igranja vlog Fate. Za začetek priporočamo branje vodiča Fate Core ali Fate Accelerated.

Fate System Toolkit je poln predlogov, ki omogoča, da odprti sistem atributov in konceptov kar najbolj prilagodite vaši misiji. To stori na raznih primerih, ki so osnovani na tematskih predlogih za različne eksotične prostore (npr. planet, ki ga morajo igralci spremeniti, da bo primeren za življenje). Vsebuje tudi predloge za ustvarjanje ras in različnih družbenih slojev, ter poklicev. Prav tako ponuja kopico drugih konceptov, ki niso predstavljeni v osnovnih vodičev in tudi paleto alternativnih in dodatnih pravil, s katerimi lahko popestrite igranje. Tako poveča prilagodljivost moderatorja za igranje v različnih okoljih in žanrih.

Kmalu po izidu leta 2014, je knjižica prejela srebrno Ennie nagrado (2. mesto) za najboljši RPG pripomoček za moderatorje.

O Fate sistemu

Fate je eden najbolj odprtih sistemov za igranje iger vlog. Omogoča, da svojo zgodbo umestite v kakršnokoli okolje, s poljubnimi liki in podrobnostmi. Tako lahko igrate eno igro kot sodobni policaji v Los Angelesu, drugič ste raziskovalci v kriminalki v malem mestu v 30ih letih, tretjič skupina mikroskopskih junakov, ki skušajo rešiti svoje kraljestvo na vrhu marjetice. Igranje poteka z zelo preprostim načinom določanja atributov (ne le likom, temveč tudi trenutni situaciji in prostoru) in metanjem posebnih kock, na katerih so le + in – simboli. Eden od igralcev prevzame vlogo vodje igre (skrbi za potek zgodbe in se vživi v vlogo preostalih likov), ostali igralci pa igrajo vsak svoj lik.

Založnik

Oblike plačil

V spletni trgovini TojeTo lahko plačate na sledeče načine:

  • po povzetju s plačilom ob dostavi paketa, oziroma ob prevzemu naročila v trgovini
  • po predračunu z nakazilom na bančni račun podjetja Igriv d.o.o. (predračun prejmete po oddaji naročila)
  • s kreditno kartico preko kartičnega sistema Braintree, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij
  • s Paypal računom preko njihovega vmesnika, ki skrbi za varnost in zasebnost transakcij

Dostava

Dostava v Slovenijo znaša 3,90€. V primeru naročila nad 80€ je dostava brezplačna.

Osebni prevzem

Omogočamo tudi brezplačen osebni prevzem v trgovini TojeTo na Gallusovem nabrežju 29 v Ljubljani.

Odpiralni čas trgovine

Pon – Pet 10:00 – 19:30
Sobota 10:00 – 14:00
Nedelje in prazniki Po občutku