Darilni boni in kartica zvestobe

Tokratna novost v naši trgovini so darilni boni v različnih vrednostih in kartica zvestobe za vse ljubitelje Inteligentnega plastelina.

Darilni boni

Mnoge naše stranke so soočene z dilemo pri izbiri daril za svoje bližnje in znance. Bi jim bile bolj všeč miselne igre ali žonglerske žogice, Inteligentni plastelin ali Kinetični pesek? Če se odločijo za žonglerske žogice, se pojavi težava glede tipa ter najboljše barve žogic in tako naprej.

Iz tega razloga smo se odločili, da pričnemo ponujati darilne bone. Z njimi boste obdarovancu omogočili, da sam preizkusi igre ter si izbere tisto, ki mu je najbolj všeč.

Darilni boni so na voljo v 10, 20 in 50 evrski vrednosti, vnovčljivi pa so v naši poslovalnici na Gallusovem nabrežju 29.

Kartice zvestobe

kartica-popustov

Inteligentni plastelin se je v enem letu, odkar ga prodajamo, izkazal za neverjetno priljubljeno igračo in darilo. Vsem našim zvestim kupcem plastelina sedaj nudimo posebno ugodnost. Po desetih kupljenih plastelinih, boste dobili en plastelin povsem brezplačno!

Ob naslednjem nakupu boste prejeli kartico, na katero boste za vsak kupljen plastelin dobili TojeTo štampiljko. Ko boste zapolnili vseh 10 polj, boste kot darilo prejeli en plastelin po vaši izbiri.

Zbiranje štampiljk in prevzem brezplačnega plastelina je možen le v naši trgovini.

Gregor


Preberi še kaj zanimivega

Dodaj odgovor