Foooty – žoga, ki jo spraviš v vsak žep

Foooty je prav posebna žoga, sestavljena iz 10 gradnikov, ki jih lahko oblikuješ čisto po svoje. V manj kot minuti lahko nogometno žogo spremeniš v frizbi ali ragbi žogo, oblikuješ pa lahko še celo kopico drugih kul predmetov, npr. raketo, zvezdo ali pa stožec za športni trening. Možnosti so neomejene!

foooty-blog

Foooty je prav posebna žoga, s katero se da odigrati nogometno tekmo kjerkoli želiš. Je skoraj neuničljiva, saj jo lahko med igranjem pohodiš in brcneš tako močno, kot lahko, pa se ne bo poškodovala. Najlepše pri vsem skupaj je, da jo po uporabi zložiš in spraviš v žep! Foooty je sestavljena iz 10ih zelo pametno oblikovanih gradnikov in upogljive plastike, ker so tako preprosti, pa iz njih lahko oblikuješ celo vrsto drugih predmetov.

V hipu lahko nogometno žogo spremeniš v žogo za ameriški nogomet, oblikuješ pa lahko tudi 3D frizbi in žonglerske žogice. Foooty pa ni omejen le na šport, temveč z njim sestaviš tudi raketo, naglavno masko z rogovi ali karkoli drugega, kar ti pade na pamet. Zelo pameten oblikovalski podvig, ki je na Kickstarterju požel velik val pozornosti, saj je tudi sam postopek zlaganja zelo preprost – nogometno žogo sestaviš v manj kot minuti!

Primer sestavljanja žoge si lahko ogledate v spodnjem videu.

Video Thumbnail

HOW TO FOOOTY: Create the ball

Foooty je na voljo v naši spletni trgovini. Vabimo pa te tudi, da jo prideš preizkusit v našo trgovino na Gallusovem nabrežju 29, ali pa si pogledaš kaj vse je mogoče oblikovati iz nje na spletni strani http://foooty.com.  Gre za žogo prihodnosti, ki jo boš še pogosto videl.

Ta članek je bil objavljen v Novosti.
TojeTo


Preberi še kaj zanimivega